žrebičkov golaž, valvice in zeljnata solata
Balenka
Jernejev zelenjavni curry
žrebičkov golaž, valvice in zeljnata solata
BalenkaDanes: testenine z zelenjavo, goveji zrezki, zelane solata
Pri nas pa v nedeljo goveja juha, mesna lazanja, zelena solata- z vrta seveda, zdaj je je končno dovolj za velike sklede![]()
včeraj kar isto samo brez juhe, je prav pasalo samo pogret
danes pire krompir, šparglji s holandsko omako
, zelena solata s paradižnikom
za jutri pa se že kuha puranja obara, zraven bo pa skutni zavitek z borovnicami in malinami (sadje iz skrinje)
tabuEžoj, ne morem mimo kar brez besed: čudovit pogrinjek, zmagovalni!![]()
![]()
Juha, pohane piščančje plečke, polnjeni šampinjoni, zelena solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes : golaž,polenta ,solata.
MilžiDanes za moža: kranjska klobasa, prebranec, sveža paprika, čebula in paradižnik in lepinja
Mi ostali pa piščančjo rižoto in zeleno solato
Pa čas je da naredim ribezovo pito...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSREDA: 
Vampi s suhimi jurčki,
domač kruh, zelena solata
Pozdravček!
Danes sem se prvič preizkusila v kitajski kuhi... za kosilo smo imeli Riževe rezance s puranom in zelenjavo in na željo tasta še svežo domačo solato... nom nom!! sej bi še slikco pripela sam je prehitr zmanjkal :)
Jutri pa bo pečenka, ki sem jo že danes zjutraj vrgla v pac, da se bo kar topila v ustih.. in krompirček pa solata spet ne sme manjkat ;)
Pa dober tek vsem, ki še niste danes kosilal! :))
YasnekDanes kotleti in pečen krompir ter zelena solata z vrta.
Jutri verjetno krompirjevi svaljki, koprive in še eno meso ali ribe zraven. Pa solata, seveda.
Pa če se le da, imava kosilo zunaj za hišo, zdaj še ni prevroče in se da sedet na
, razen če naju ne prežene veter (ma tu nonstop piha).
rag_doll
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami