Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes za moža: kranjska klobasa, prebranec, sveža paprika, čebula in paradižnik in lepinja

Mi ostali pa piščančjo rižoto in zeleno solato

Pa čas je da naredim ribezovo pito...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SREDA:                                         

Vampi s suhimi jurčki,

domač kruh, zelena solata

Pozdravček!

Danes sem se prvič preizkusila v kitajski kuhi... za kosilo smo imeli Riževe rezance s puranom in zelenjavo in na željo tasta še svežo domačo solato... nom nom!! sej bi še slikco pripela sam je prehitr zmanjkal :)

Jutri pa bo pečenka, ki sem jo že danes zjutraj vrgla v pac, da se bo kar topila v ustih.. in krompirček pa solata spet ne sme manjkat ;)

Pa dober tek vsem, ki še niste danes kosilal! :))

Yasnek

Danes kotleti in pečen krompir ter zelena solata z vrta.

Jutri verjetno krompirjevi svaljki, koprive in še eno meso ali ribe zraven. Pa solata, seveda.

Pa če se le da, imava kosilo zunaj za hišo, zdaj še ni prevroče in se da sedet na , razen če naju ne prežene veter (ma tu nonstop piha).

rag_doll

Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 12. 2013 14:54

Danes:

Naslednjih  nekaj dni bodo drugi kuhali za mene.

ežoj

danes. špageti s piščancem in stročjim fižolom

mali kuhar

Pečen krompir, blitva in pečen pišč. file in solata.

tanjaj

Danes: fižolova enolončnica, ameriške polnoznate palačink, zelena solata s koruzo

breskva

Kuhana hrenovka, umešana jajca, popečeni šampinjoni, kuhana cvetača in brokoli, kumarica v solati.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Pleskavica, pečen mlad krompir, zelena solata +rukola. Kava s sosedi in češnje

ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti