Pri nama pa zelenjavno gobova rižota in domača solata.
irena66
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Pri nama pa zelenjavno gobova rižota in domača solata.
irena66Danes juha,bučke z jajci in sardele,pol ocvrte,polovica pa nadevane z blitvo in skuto,pečene na rezinah limone.
Vrtejbenka
ežoj,
objaviti sliko mačka v temo "kaj danes za kosilo" lahko kaka zloba narobe razume, ko boš jutri slikal pohanje na svoji mizi in trdil, da je zajec.
SonjaDanes:
uf, ni to, to je un maček od včeraj, tole bo:
torej: čorbica.
ežojUf, bo treba šefa obvestit, spet je neki narobe s slikami: za današnje kosilo so mi sovražniki podtaknili fotomontažo, mogla bi bit slika mačka, pa ne pohanega, maček s one slike je prijatelj, prijateljev pa ne jemo.
Torej, druga slika je " taprava "
![]()
Mladi krompirček iz pečice,zajčje bedrce in lavor solate![]()
Limnol če bi ti videla onega Ežojevega tigra v živo,se ne bi šalila z njegovo usodo
.
To je posebna sorta v Ameriki ji pravijo Carpet shark in zraste tudi do 6 metrov...

Ežoj, zelo lep mucek (ups, nisem na pravem forumu)
Torej danes smo jedli: rižota, zelena solata, puding s piškotom in smetano
Za jutri bom pa naročila špinačno juho, ker jo je polno v vrtu ter mogoče slivove knedle iz skrinje
majaosPri nas danes goveja juha z rezanci, mali pa si je izbral zlate kroglice. Zraven njoki z mesno omako, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiHihihi fantje, glede na to, da me v času senenenga nahoda prekrije koprivnica, če mačka samo bolj globoko pogledam v oči, bi bil pohan zame mogoče edini primeren. Sicer pa - ne, jaz sem mačji človek, po karakterju smo si zelo blizu.
Da ne bo samo smetenja, danes za kosilo: dušena govedina, krompirjevi svaljki, solata.
Sonjaalpska juha iz vrečke, krompirjevi kroketi, sv. zarebrnice, berivka in rukola
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Poke skleda z lososom