Danes: piščančji fileji, njoki, sirova omaka, paradižnikova solata

Ribja juha s testeninami
Danes: piščančji fileji, njoki, sirova omaka, paradižnikova solata
Kurja juha, mesni polpeti, pečen krompir, popečena polnjena paprika, zelena solata. Za posladek pa rojstnodnevno jagodno torto.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/gobice, melancani in eno jajce njammm 
Njam, njam, same dooooooobre ideje in ![]()
da je možnost objave slik nazaj. Človek kar dobi veselje, da nekaj "FKRADE" in si tudi sam naredi![]()
Včeraj:
- Koruzni zdrob z fran.maslom z grobo soljo (polenta kot se šika!)
- gobovo zelenjavno omaka (posušene Pohorske gobike, šampinjoni, grah, korenje...)
- slanina in šampinjoni popečeni na olivcu
- en mali pečen kruhek; recikliran od srede (smo imeli pohan dežnik
zraven kurje bremze, premium riža in soljatke. SOLATA pa je bila takoooooo BOŽANSKA
!! Moja zlata MAMAN enostavno OBVLADA! Iz domačega vrta
!!! JOJ, JOJ, kako sem hvaležen za vrt
. Aja, to je edino kar nam je letos uspelo
. Vse drugo je šlo v maloro in tako niti voluhar nima nič za papcat)
- Solata "IZ VSEH VETROV" (gentile, paradižnik, kumara,šampinjoni,korenje...)
- gorčica
Danes:
- KukKus z zelenjvo in curryem
- Na kuskus-eku kuhan jajček (iz baze)
- popečeni šampinjoni
- Solata "IZ VSEH VETROV" (gentile, paradižnik, kumara,šampinjoni,korenje...)
Jutri:
- Samo ena SUPER fina solata pol pa na ROJ.DAN kar TREH mojih ljubih. Piknik,druženje,čvekanje,vinček....
V zamrzovalniku se je našel še zadnji paketek zamrzjenega stročjega fižola, tako da je bila včeraj za kosilo boranja.![]()
Zdaj pa nam bo naša kuharica pobegnila za 14 dni na dopust in bomo spet bolj na hitrih kosilih in variantah "skuhaj danes za 3 dni",
ampak tudi mi počasi odštevamo dni do dopusta![]()
![]()
Letna kuhinja je v polnem zagonu![]()
![]()
![]()
![]()
PETEK: 
Filane paprike (pečene v pečici) (zraven bo kruh
mogoče tudi pire krompir)
Pozdravček!
ZDARVO IN HRANILNO KOSILO JE NAJBOLŠE SESTAVIT IZ BELJAKOVIN, VLAKNIN (ZELENJAVA) IN OGLIKOVIH HIDRATOV.
Predlog: BASMATI RIŽ ALI TEMNI, KUHANA ZELENJAVA (NE KORENČEK), KOS PURANJEGA MESA IN VELIKA SKLEDA SOLATE PO ŽELJI. KAVICA POL URE PO KOSILU.
lahalesVčeraj: svinjski zvitki z šunko v smetanovi omaki, za prilogo riž in brstični ohrovt+ solata.
Danes: špageti z polivko, paradižnikova solata
lučicaHalo lahales, zakaj ne korenček?
Danes puran v hrenovi omaki, skutno zdrobovi cmoki in korenček na margarini z koprom + redič in okisani paradižniki.
Lp
ursiiiKuhan korenček ima visok glikemični indeks, baje. Jaz ga vedno z užitkom pojem, kljub temu. Jej malo, jej dobro. Če zmoreš.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ribja juha s testeninami

Klasična pizza