Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo pri naju jota, je zunaj prav ena sončna zimska temperatura, zraven pa tale katastrofa, moko sem zamenjala, pa mi ne rata

babka1951

Danes bo piščanec v omaki in široki rezanci. Pa goveja juha od včeraj in solata z vrta.

Proti večeru grem pa na en daljši tek....če ne bo spet dež

ANJA

Babka1951, v takšnem okolju tudi tak kruh tekne.

Mi včeraj govejo juho z rezanci, špageti s paradižnikovo omako, zelena solata s korenčkom in redkvicami iz maminega vrta. Nato pa smo šli v kino in nisem mogla verjet svojim očem, da je sinček našel še toliko prostora v želodčku, da je zmazal malo porcijo kokic in pol l vode.....lepo je hrustal in užival ob gledanju ptičev v risanki.

Danes telečja rižota, zelena solata, rdeča pesa

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

PONEDELJEK:

Piščančji paprikaš; rukola - berivka - čičerika

Pozdravček!

Danes: 
- Integralni riž z grahom,kukuruz, čebulo; popečeno na teflonu in z dodatkom currya
- paradižnikova domača omaka z dodatkom šampinjonov, bučk, korenja in rdečo/zelena paprike (poper seveda ne sme manjkat)
- popečeni šampinjoni na maslu z morsko soljo
- soljat "IZ VSEH VETROV"

Za piko na I pa sledi kasneje (ponovno sem imel PEKI VIKEND PROJEKT) makovo pecivo z grobim makom/sončničnimi semeni/lešniki/mandlji/popečenim sezamom....
Ta kolač delam min.1x mesečno (poleg domačih prijateljev) saj se naredi 1,2,3, ne vsebuje jajc, je obstojen (mi vzdrži do nove runde) in za ljubitelje MAKA nekaj najboljšega (sploh ker vsebuje grobi mak in prijetno hrusta. Samo smejat se ne :D). 
Popolno se pa poda k čaju/kavi/mleku....

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

PONEDELJEK.

- juha od včeraj, pečen krompir, zabeljen fižol z ocvirki in smetano, mešana solata in pehtranova potica.

Migla

Sirovi ravioli in pečene perutke in paradižnikova solata.

tanjaj

danes: goveja juhica s kroglicami, pečen krompirček, kranjska, solata

majaos

Danes: cvetačna juha, ocvrto bezgovo cvetje;

včeraj pa pomfrit in pišč. prsa, pečeno v pečici, priloga grah in paradižnikova solata.

katti

Danes: govedina z zelenjavo, testenine, solata, zviti kruh z domačimi ocvirki in čebulo

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti