Danes po dolgem času domača lazanja in solata z redkvicami.
tanjaj
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Danes po dolgem času domača lazanja in solata z redkvicami.
tanjajgobova juha, filane paprike, pire krompir in berivka
BalenkaDanes: grahova krem juha, prosena kaša z jabolki in suhimi marelicami
breskvaDanes: zelenjavna mineštra, zvitki iz vsestranskega testa (končno je usahnil
), eni z olivami, drugi s šparglji, tretji z bučnim pestom
finokjo v solati, vrtnica...eh, vsega vam pa ni treba vedeti![]()
lp
mzm
Miška, še od mene eno rožico
.
![]()
, hvala, naor! (pst, ni za rojstni dan, a si jo vseeno zaslužim
)
lp
mzm| ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni:
planirana je obara, pol si mislim, sobota je, kaj če si jade poželi mal na kmete, pa, ko bo že v naši vasi se oglasi pri meni. Ja, nič si mislim, ponudil bi ji krožnik obare, pol si pa mislim: ma kje bo jade jedla ribjo obaro, spodobi se da ji ponudim nekaj, kaj ima rad in zaradi tega sem spohal melancane.
|
![]()
![]()
Joj kako mi je žal, da se danes nisem nič ustavila pri tebi, tvoje kosilo bi mi bila idealna shujševalna dieta...
Juha, piščančja pleskavica, pečen krompir, zelenjava in solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/danes: puranje pleskavice, pire krompir, mešana kuhana zelenjava
mali kuharBabka1951, nismo bili na Kongresnem trgu in Parmi, ker se je včeraj vse obrnilo drugače zaradi moževe službe. Tako smo kuhali doma( goveja juha, pražen krompir, dunajci in paradižnikova solata), popoldne pa izkoristili za pohod na hrib. Res škoda.
V Parmi smo bili predkratkim in še vedno so pice vredne greha, edino kar sem opazila, da je bil včasih sir boljši in se je kar vlekel....
Danes pa goveja juha z rezanci, za naprej še ne vem....gremo v Kolosej gledat animirani film.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Mehiške taco košarice