Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes:goveja juha z rezanci,riž s paradižnikom v pečici(receprt iz kulinarike),ocvrte in pečene perutnice,zelena solata.Popoldan pa za posladek  Pasji smrčki(recept iz kulinarike)

jutri:goveja juha,govedina,špinača(iz kopriv)in pire

jancika

vampi po moževo dobro zgledajo!

Midva bova začela z govejo juho in zdrobovimi knedlčki, sledil bo lušten paradižnik z mlado čebulo in bučnim oljem, pečen mlad krompirček in meso iz juhe. Po navadi sem kar pri apetitu, danes pa niti ne. A bom zbolela?

naor

Pri nas pa včeraj goveji zrezki v omaki, špecli in zelena solata,

danes pa goveja juha, v pečici pečeno: krompir, korenje, paprika čebula; zelena solata z rukolo

tabu

Danes pa kosilo, vredno samega LUDVIKA II BAVARSKEGA. Vsi ki poznate zgodovino, veste da je to že kar "preseravanje" in totalna grotesknost na mizi

Danes:
- PolaPola testeninik (domači jajčni široki rezanci + PZ miny miny polžki)
- razrezani puranji čevapi in zapečeni na olivcu z dodatkom rožmarina (mmmm, kakšno aromo naredi tale nezahtevna začimbica)
- čebula +ogromno česna na maslo nato pa vmešani obe, zgoraj omenjeni sestavini + ščepec čili semen
- posebej kuhan brokoli,grah in korenček (žive barve na krožniku človeku naredijo nasmeh do "uh" + za zdravje in dodatek k okusnem oborku. Obožujem brokoli in grah. Pogrešal sem samo še cvetačo!!)
- na maslu in rožmarinu popečeni šampinjoni (njaaaaaam. Sploh kombinacija "ražnjiča" na vilci; šampinjon, brokoli, kos meseka in testenin, nato pa namočiš v gorčico. )
- 2 veliki žlici gorčice (končno včeraj nabavil novo zalogo!!!)
- SOLJATKA "VSI VETROVI"
- Deci tardečega

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

NEDELJA:

Kremna juhica (grah, korenček); pečena sv. rebrca, krompir - kifelčar, dušen korenček; solata - rukola/berivka

Pozdravček!

Danes:korenčkova juha,pečena rebra in krompir,solata(mlado zelje).

,

Milži

Goveja juha z vlivanci, v pečici pečen svinjski kare, kruhova štruca, gobova omaka, zelena solata in jagodno-nutelina rolada. 

Poslikan je samo glavni del kosila in še to s popacanim krožnikom

Ampak dobro je pa bilo vseeno 

rrr

Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 02. 2013 14:26

PETEK: cezar solata, ki so jo pripravili drugi. Opsa, nekaj jo že manjka.

SOBOTA: pečen krap, krompirček, mešana solata in pivo. Bila je taka lakota, da sem pozabila fotkat.

NEDELJA: kokošja juhica z zelenjavo, pečen mlad krompir, zelena solata, češnjev štrudelj. Pehtranova potica se pa peče.

Lahko, poletno  kosilo: juha, pražen krompir, polpeti in paradižnikova solata

xMURKAx

Danes za kosilo : piščančji paprikaš in porov krompir.

Lp

ursiii

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti