Danes: njokčiči (moka, voda, bučin pesto) z bučko, grahom, ščepom mesa in smetano (nimam navade dodajat jedem smetano, a ta mili pogled...o, boga jest)
skleda zelene solate, jagode
lp
mzmDanes: njokčiči (moka, voda, bučin pesto) z bučko, grahom, ščepom mesa in smetano (nimam navade dodajat jedem smetano, a ta mili pogled...o, boga jest)
skleda zelene solate, jagode
lp
mzmDanes: zelenjavna juha z ješprenjem, ameriške palačinke, sadni čaj
Danes še malo zimske hrane:
fižolova juha s širokimi rezanci in rezino (ali dvema
) govejega jezika
njoki z drobtinicami in kompot
BalenkaPri nas bo pa danes presenečenje, moj mož se je odločil, da bo skuhal vampe po tržaško, saj ne morem verjeti, ampak se že nekaj cmari ![]()
![]()
![]()
@ Trixi, uživaj na Kongresnem še zame, ki me trenutno ni v Ljubljani, pa za pico v Parmi, potem povej, če je še tako dobra, kot pred davnimi leti ![]()
![]()
![]()
Danes bo za kosilo pečena orada v pečici z zelišči, za prilogo pečen mlad krompir, ter solata iz motovilca in paradižnika, zčinjena z balzamičnim kisom. Za sladico pa razmišljam pripraviti stari dobri čokoladni puding, ki ga že nekaj časa nismo imeli na jedilniku :)
http://cupikasprojects.blogspot.com/PETEK:
Korenčkova juhica; rizi-bizi, puranje stegno v omaki; zelena solata
SOBOTA:
Krem juhica (čebula, čičerika, čemaž); reciklaža rizi-bizija z dodatkom suhega paradižnika, ribji file; zelena solata:

Pozdravček!
Danes pri meni:
planirana je obara, pol si mislim, sobota je, kaj če si jade poželi mal na kmete, pa, ko bo že v naši vasi se oglasi pri meni. Ja, nič si mislim, ponudil bi ji krožnik obare, pol si pa mislim: ma kje bo jade jedla ribjo obaro, spodobi se da ji ponudim nekaj, kaj ima rad in zaradi tega sem spohal melancane.
![]()
![]()
![]()
Danes po dolgem času domača lazanja in solata z redkvicami.
tanjajgobova juha, filane paprike, pire krompir in berivka
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Burek z lahko solato