danes: kokošja juhica z rezanci, zelenjavni riž, svinjski zrezki v čebulni omaki in kumarična solata:
danes: kokošja juhica z rezanci, zelenjavni riž, svinjski zrezki v čebulni omaki in kumarična solata:
Danes smo bili na sončku in si privoščili pizzo. Še pravi čas, saj spet dežuje.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj je en kolega, ki se bolj po redko oglaša, spraševal, kako speči krompir v pečici. Sem mislil odgovorit, pol sem si mislil, bojo že drugi odgovorili. No, ker sem ravno danes pekel krompir v pečici, mu pa tukaj odgovarjam, upam, da bo videl. Torej, drugi ne brat, odgovor je samo za kolega avion ( se mi zdi ).
Drugi ne brat!
V neki kuharski knjigi piše ( no, če ne piše, bi moglo pisat ), da je več načinov pečenja krompirja v pečici, pravi je le eden, tist z veliko olja, vsi drugi so napačni. No, izjema je še pečenje na peki papirju, ki je izumljeno posebej za ženske, ki se hočejo znebit svojih moških ( obratno ne velja ): če ne zbeži po nekajkratni postrežbi takega krompirja, pol mu ni pomoči ( dobra stara kuhinja )![]()
![]()
.
Sedaj lahko tudi drugi berete naprej.
Danes pri meni, krompir iz pečice, prej pa francoska juha iz vrečke:
in:
ma neki mi fotkič dela po svoje!
![]()
Da je le župa prava, ežoj, kaj zato, če je fotka bolj meglena!
Jaz pa danes ribjo konzervo, ker sem v službi in menza ne dela.
SonjaDanes:juha z rezanci,tenstan krompir,pohan piščanec,solata(berivka z rukulo)![]()
Včeraj rižota iz rjavega riža, pišanca in veliko zelenjave, zeljna solata.
Danes gratinirana čičerika in domači čevapčiči (iz govedine)
Ninja24goveja juha z rezanci in
, pražen krompir,
pečenka, govedina iz juhe, krompirjeva musaka,
hren in zelena solata
Balenka| limnol je napisal/a: |
Da je le župa prava, ežoj, kaj zato, če je fotka bolj meglena! Sonja |
Danes: timijanov riž
skleda zelene solate in babičina dobrota
lp
mzmDanes: dunajski zrezki v pečici, kuhan krompir in koleraba, mešana solata (paprika., kumare, paradižnik),
čokoladni rum muffini
| mišzmoke je napisal/a: | ||
|
Če je iz vrečke, je pa tako bolje, da se ne vidi prav dobro..... no, to na moji konzervi danes za kosilo nič ne spremeni: bila je čisto OK.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Polnjene paprike