Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:             

Enolončnica

Pozdravčke!

Rižota in perutke in zelena solata, za posladek pa ostanek 2 dnevne peke!

tanjaj

Danes pri meni:

jedi se reče " rinones con championes " ( verjetno pomeni " jed za šampione " ). Pa, drugač, če vas mika narediti kaj iz tuje kuharske knjige, najprej se naučite jezika. Tako, recimo, " revolver con cuchara de madera ", nima nobene zveze z revolveri, in ne pomeni ( kot so nekateri mislili ) zmešati s žlico madeire ( vino ), ampak pomeni: zmešati s leseno ( madera ) žlico.

A ja, Vrtejbenka: prosim, napiši v dveh stavkih recept za tisto čebulno pito s slanimi fileti.

ežoj

Juha s svedrčki, ostanek goveje z rezanci,  pečen krompir, piščančja nabodala, čevapi, pleskavica, kumarična solata in krožnik zelenjave.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Popečeni kruhki, guacamole, pečena rdeča paprika v solati s česnom in Za sladico pa jagode s sladoledom

aby

PETEK.

- enolončnica in orehovo pecivo.

Migla

Pečenka Krškopoljskega prašička ispod peke,ki je kruto smert storil zaradi nas mesojedcev(po daljši pavzi)

Zraven pa mladi krompirček,solata in domač hruh....kmečki turizem+nabavna tura te tudi v dežju spravi v dobro voljo

polarbear

Danes: goveji zrezki z zelenjavo, kruhovi cmoki, paprika in paradižnik v solati, jagodni puding, preliv čokolade in smetane

breskva

Sporočilo je spremenil(a) breskva dne 24. 2013 19:28

Danes: skuše (bolje rečeno skušice), mlad krompir (že domač, no, sosedin) skleda zelene solate

in vino iz Jeruzalema

lp

mzm

Juha z rezanci, losos v testu s špinačno omako (iz baze), kuhani šparglji, zelena solata.

Mzm, pijete pa vino z mojega konca. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti