Danes pri meni, pohani melancani, srdele in afnguncen con pepini y kislim creamom ( uni, ki si proti tujim jezikom, bodo mogli priznat, da je to težko korektno prevedit v slovenščino ):
Kaj spet jamrate? A kdo je videl to kombinacijo, melancani in srdele? Ja, matr ste čudni. Poklicni kuhari brskajo po amaterskih straneh iščoč nove ideje, in ravno se je Oliver lopnil po čelu (pa, kako se jaz tega nisem spomnil ), kar poglejte njegovo oddajo, vse bo speljal, kot da se je sam tega spomnil.
Pa, drugač, pri meni težave s osebjem: planirano je bilo kosilo v jedilnici za lepo vreme, pa je začelo pihat in deževat. One punce, za postavit mizo ni nikjer, unega penzionista, ki mi včasih kaj naredi, sem prosil da postavi mizo, pa ni hotel, meni se tudi ni ljubilo.
![]()
ps: dragička, dej že pridi in prevzami svoj del responsibilida, kot rečejo v naši vasi, pogrešamo te, neki so začeli štrajkat, nočejo slikat ( češ filmi so dragi, pa kriza.......... ) sploh ne vem kaj jim je, le enih par nas vztraja, druge pa neki nočejo..............
uf, še en ps ( če kdo ne ve, to pomeni Pozno Sporočilo, a ne tam neki scriptum, kot si nekateri izmišljujejo ):
v plastenki je čaj s geografskim poreklom ( goriška brda ), hvaljena bodi kulinaričarka in njena slabša polovica, ki so se tega spomnili.
ežoj