Včeraj; bučni polpeti in ogromna skleda regrata z bučnim oljem
Danes; kosilo na praznovanju (zame bo verjetno samo kakšna solatka in zelenjava, ker kompliciram
)
Včeraj; bučni polpeti in ogromna skleda regrata z bučnim oljem
Danes; kosilo na praznovanju (zame bo verjetno samo kakšna solatka in zelenjava, ker kompliciram
)
SOBOTA:
Goveja juhica (rep); mešana solata - zelena solata, oglodan goveji rep, paradižnik, krompir, ocvirki, olive:

Pozdravček!
| babka1951 je napisal/a: | ||
MBrando, pecivo iz baze - sladice - Trikrat pečeno pecivo ( tetka skuta je zraven!!! ) jaz sem ga delala prvič in dobro ohlajeno je res odlično, danes popoldan ponovim. Ti pa brez črnih misli, pozitivno stopaj naprej in reci: "Jaz zmorem ! "
|
Danes pa (ponovno) nov Jamiejev recept "Spicy cajun chicken, mashed sweet patatoes & corn salsa" - pekoč piščanec Cajun style, pire sladkega krompirja ter koruzna salsa. recimo
Pa še lignje sem morala porabit, ki sem jih enako začinila kot piščanca ![]()

Danes za kosilo jota in biskivt z nutelino kremo. Zvečer pa še meso - žar mix ![]()
Danes piščančji sticky fingers, krompirjeva solata, za sladico pa puding z piškoti.
Lp
ursiiiGoveja juha ( iz zamrzovalnika) z domači rezanci (sem jih danes spet delala), pražen krompir, dunajski zrezki, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| MBrando je napisal/a: |
|
Jaz sem delala že oboje. Trikrat pečeno pecivo je meni boljše. Makovem biskvitu s kremo bi dala enoo ceno nižje.
Ampak probaj oboje pa poročaj.
Vreme je bilo naklonjeno še eni goveji juhi pred koncem sezone, tokrat z rižem, sem ga včeraj skuhala preveliko količino, stran pa ne bomo metali ![]()
skleda smrdljivke s krompirjem in korenčkova tortica s pomarančami (zavrete s sladkorjem za nekaj minut, tudi one že jemljejo slovo)
| elaphus je napisal/a: |
Uhuhu, kolk sem pa jaz vesela, da imam tudi veliko domišljije...... lp cervus |
verjamem.
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Hvala, Mamka Bršljanka in breskva. Breskva, recept "na uč" je tule mzm |
Mišzmoko, hvala![]()
Danes: domači rezanci z zelenjavno omako, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Angleški kolač