in danes, sem svojega vnuka hotela razveselit, s školjkami, pa sem vse stran zbrisala, mi barvna kompozicija ni sedla...
babka1951
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
in danes, sem svojega vnuka hotela razveselit, s školjkami, pa sem vse stran zbrisala, mi barvna kompozicija ni sedla...
babka1951@babka: kot je rimljanka že povedala: jetrca zavita v pečko.
Danes:
ežoj

Tole pa pri nas. Lepinje (dafke) domače s kajmakom, njam.
Okatti,tako slastno..oboje..:)
lp goga| ežoj je napisal/a: |
@babka: kot je rimljanka že povedala: jetrca zavita v pečko. |
kakšno pečko to?![]()
Danes: nedolžna jota in kot se za prvi dan pomladi spodobi, prve jagode ![]()
lp
mzm
Danes: piščančja bedra, testenine, smetanova omaka s sirom, solata
breskvaObčasno se vam bom pridružila...včeraj nadevan paradižnik z čemaževim pestom in jajcem,zapečeno v pečici,kot priloga pa pire iz sladkega krompirja z drobnjakom.
Danes piščančji file pod kruhovo skorjo z timijanom in dušen korenček.
In še delovna fottka...
Vrtejbenka
Juha, sv. zrezki v naravni omaki, pečen krompir, solata.
Danes file osliča, pečen krompir in kremna blitva,
jutri pa bo mesna pita in skleda mešane solate. Potem pa v lov za popčnikom za večerjo, ko ga že vsi tako pridno berete in delate skomine ![]()
!
Lp
ursiiiDanes: polpete iz mletega mesa, ponfri in rdeča pesa, ni pa bilo časa slikat, ker je bila lahkota prehuda, fotoaparat pa ni bil pri roki :)))
MBrando saj špecle načeloma delam sama, ampak mi je znanka te tako hvalila, da sem morala poskusit :)))
Lečo pa kuham sama in se zelo izogibam konzerv ter jih nagonsko odklanjam. Kaj češ, stara šola pač
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto