Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes za kosilo:

repa, pire krompir, kos suhega mes

kavica

dolenc52

TOREK:

Prvotno je bila predvidena - kurja juhica, potem izpadla rahla kurja obarica, zdravilna... 

Pozdravček!

Ponedeljek - rižota z morskimi sadeži,

danes goveja juhica, tenstan krompir, meso iz juhe in tenstana repa, pa včeraj sem pripravila kobariške štrukelce da bo za posladek njamm,

jutri njoki z kozjo skuto + solata endivija in ponovno se lotim krhkih štravbic.

Lp

ursiii

Danes pri nas,obara mešano meso,ajdovi žganci,solata(kot vedno)

Milži

Včeraj: testenine s polivko, solata

Danes: krvavice, kislo zelje

Jutri: zelenjavna enolončnica, palačinke

matejaoz

Danes pri nas goveja juha z zdrobovimi cmoki, pire krompir, špinača, hrenovka, mehka solata in čokoldni muffini  z nutelo od včeraj.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2013 12:19

tako je naneslo, da sem včeraj IN danes imela možnost kuhati kosilo.

včeraj: jamiejeva cesarska solata za naju in brokolijeva juha za otroka

danes: minestrone (za spremembo po jamiejevo) in ker mi je toliko zelenjave ostalo, sem še bistro zelenjavno juho naredila.

sedaj samo čakam, da mož odkrije, da imam ljubimca ... tale jamie je od hudiča, ne morem se mu upreti.

Mamka Bršljanka

Mamka  Ja res, pazi, da te ne dobi

Pri nas pa danes kar ponovitev od včeraj, gratinirana "ješprota" (sem strogo proti metanju hrane stran, čeprav nisem ljubitelj ponavljanja), in endivija. Le palačink z nutello ni več. A ni zanimivo, da sladice pa skoraj vedno zmanjka?

JJ

mi smo včeraj imeli testeninsko torto, danes pa zelenjavno juho in puding.

( če koga zanima recept za testeninsko torto, ga lahko pogleda med mojimi recepti, ker ga bom kmalu objavila

bubaduda1

Danes pri nas - juha iz sladkega graha in cvetače (še domače, iz skrinje), pražena svinjska jetra in radič v solati.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti