Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Vsekakor fiiiino kislo zelje s fižolom,paradižnikom in zeleno papriko + laneno olje.
Na velikem krožniku  pa kuhan brokoli, cvetača, korenček, par kosov zelene.
Cvetača in brokoli seveda posipana z domačimi grobo narejenimi drobtinicami, prepraženimi na fr.maslu.
Nato pa sem na olivcu še hitro popekel česen/čebulo, dodal fiiiini mali grahec, koruzo in tik pred koncem por. S to mešanico sem nato prekril del "nedrobtiničenega" brokolija, zraven naložil veliko žlico gorčice, vse malo posolil in se spravil na delo :)

Jutri: Gosta zelenjavna juhica + zlate kroglice

Sobota: Domači pz špecli, zelenjavna omaka + solata kislo zelje/fižol!!! njaaaaaaam

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

piščančja obara in rižev narastek z jabolki

Balenka

Danes: pizza

breskva

Pašta fižol,ajdove palčinke z skuto.

polarbear

danes: kaneloni s šunko in sirom, pire krompir, kitajsko zelje s paradižnikom, za sladico pa čokoladni puding. Popoldne ob kavici pa še obvezni krof

angie :)

Kisla repa s klobaso, miške (brez jajc).

kuharca87

Glede na to, da je jutri praznik in dovolj časa, bomo po dolgem času spet imeli testenine saveur intense.

http://www.kulinarika.net/recepti/17585/testenine/teste

Malo že pogrešam tople dni, si jih bomo pa probali s hrano pričarat:)

krigl

Mi danes: hrenovke v krompirjevem testu, endivija za solato:

Pa še prerez:

mamamia

Pri nas pa danes lazanja in solata.  Ni bilo časa slikat, je bila lakota prevelika.

In pa seveda nekaj podobnega krofom.

Ti pa niso bili ravno za slikat (ni blo venčka), čeprav so bili zelo dobri.

irena66

PETEK:

Gosta juha (brokoli, karfiol, veliko česna, sladka smetana); pečene perutničke, zelenjavni mix; endivija s krompirjem; rolada:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti