Pri starših: Goveja juha, pire krompir in riž, zelenjavna omaka, zrezki v omaki, ocvrti pišč. zrezki, radič v solati, jaz sem pa spekla " polnovredne" krhke flancate.
tanjaj
Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Pri starših: Goveja juha, pire krompir in riž, zelenjavna omaka, zrezki v omaki, ocvrti pišč. zrezki, radič v solati, jaz sem pa spekla " polnovredne" krhke flancate.
tanjajv petek je bilo malo bolj pekoče (nekaj za mojo dušo) - jamiejev sticky kicking chicken, za tamala pa pečena piščančja bedra, testenine in solata. v soboto cvetačna juha, pečen krompir ter brokoli. danes pa gostilniška hrana
mučkalica, čevapi, vješalica, prebranac, .... za večerjo pa danes 6L vode![]()
Mamka Bršljanka
Danes pa nisem najboljšega počutja, zato goveja juha s fritati, mesna rižota z zelenjavo, solata s krompirjem
Kjer je volja, tam je pot. TrixiGoveja juha z rezanci, kuhana govedina, ohrovt s krompirjem in rdeča pesa.
mojezlatočimprej se pozdravi, spočij, naspi, karkoli že potrebuješ! ![]()
kljub slabemu počutju, ste imeli super kosilo ![]()
Danes: gobova krem juha, polnjen zajec, pražen
, zelena solata, čokoladna-bananina torta,
,
,
ostanki sobotne goveje juhe, porova juha, pečen
, polnjeni lignji, zelena in
solata
nedelja : gov. juha z domačimi rezanci , pečen krompir, pohan piščanec, cvetača in brokoli kuhano na sopari, jabolčni zavitek in vatikanski kruh ter kompot
leraNedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki, pražen krompir, govedina iz juhe, endivija s krompirjem
Ponedeljek: ješprota
(gratiniran ješprenj z mletim mesom in zelenjavo) endivija s fižolom
JJ ![]()
Popečen losos, krompir iz pečice, zelenjava, malo omake in solata.
Za sladico pa torta. Ledena torta od Karmen.
alxteam
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Tortelini z bučkami in slanino