Karamelna omaka
pri nas danes Žogica Marogica.
aja, ups! pogovarjamo se o kosilu ... potem pa nič oz. kosilo "znajdi se sam" ![]()
ps: jst tuki lačna, vi pa vse te fotke kosil prikazujete?!?!?! ![]()
Mamka Bršljanka
Hja mamka,
se pač nisi najbolje znašla, ne?
Mi smo se danes znašli s fuži (kupljenimi pri sosedu, prav dobri!) s smetanovo omako, na vrh smo naribali zadnjo skorjo stare kranjske gavde, ki je nihče več ni hotel (mogel) jesti; zraven pečena paprika v solati. Za večerjo bodo poskusni flancati.
SonjaVčeraj: Tunina pica, zelena solata s fižolom
Danes: kisla repa, ajdovi žganci in pečenice![]()
Iz zamrzovalnika nisem vzela sarme, ampak filane paprike. Zraven sem naredila pire krompir , kristalko solato 

in eno bombastično rolado iz ajdove moke, polnjeno z jagodno smetanovo kremo, čez pa nutelina smetana. Ni še bila dovolj strnjena, ampak vseeno božansko dobra![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: mesni sir , rižota z grahom in korenjem, zelena solata
breskvaBlitva z krompirjem,sardelice.
polarbearvčeraj: pasulj po moje, jabolčni štrudl
danes: juha s palačinkami, rižota z morskimi sadeži, mešana solata, jabolčni kompot
sunflower87
Sine je zbolel
in ga varuje moja mami.
Seveda je bilo kosilo po željah bolnika: zelenjavna juha, pire krompir, pečene hrenovke, špinača in solata.
Danes bo zelenjavna juhica "sprehod po vrtu", seveda z zelenjavo iz zmrzovalnika![]()
pa burek
pa tiramisu...v trgovini niso imeli marcarponeja, bom probala kako okusen je z vnaprej pripravljene mešanice od dr. nevem koga :) močno dvomim, da je okus podoben, vendar pustimo se presenetiti :)
zoyaa*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Moj domači kruh