Včeraj je bilo kar malo tu in malo tam.
Danes: Chili con carne s fižolom, koruzo in papriko. Zraven še Miglini Bavarski kruhki.

Včeraj je bilo kar malo tu in malo tam.
Danes: Chili con carne s fižolom, koruzo in papriko. Zraven še Miglini Bavarski kruhki.

Hop,hop,hop
Včeraj: Cvjetač,brokoli,korenček...vse lepo al dente. CRUNCHY njaaaaam z ogromno gorčice na posebnem krožničku + kuskusBIZI skuhan, ohljanen in popečen na fr.maslu z goro čebule, koščkom vratovine debeline 3mm (našel v hladilniku. Ostanek od sobotnega razvajanja. Nič zasmrdelo ali splasnelo. FIIINO) in miny koščkom kuhane govedine (tudi ostanek).
Seveda soljat ni smela manjkat. Tokrat domača vložena rdeča pesa, rdeča paprika in nekaj zelenih oliv. NJAAAAM
Danes: Hrustljavo popečena polentika + al dente cvetača/brokoli in seveda LE GRANDE GORČICA :D. Skoraj ni dneva da je ne bi!!!! Ruknil v usta. Hihi. In pa, kakorpak, rdeča pesa!!!!
Jutri: Kurji paprikaš kot se šika (pikanten u nulo) + popečena polentika + soljat (radič, kit.zelje,čebulj...)
Pon.:Ostanek paprikaša + cvetačin pire + SOLJAAAAAAAT
Vanja, pa saj je krasen tale tvoj bavarc.![]()
Jaz sem pa že včeraj naredila jogurtovo bombo in se odceja v hladilniku. Sem že malo poskusila in je odlična. No, prej bo pa grahova/gobova omaka in pire krompir.
pirnicaDanes smo imeli juho z palačinkami, polento, kislo zelje in hrtišovno. Za posladek pa bodo kremšnite. Grem še smetano stepst pol pa se bomo posladkali.
lp
MerjinaaDanes pri nas bučna kremna juha, piščančji kosi pečeni na olivnem olju z veliko origana in koščki sveže paprike za odličen okus, zame kuhan brokoli in cvetača, za ostale pečen krompir, za vse pa še kislo zelje z bučnim oljem in česnom.
msegovDanes korenčkova kremna juha, rižota z paradižnikom in sv. rebrca,
jutri pa puranji zrezki z jurčki, pečen krompir in za prilogo brokoli + korenček.
Lp
ursiiiChilli con carne, malo kasneje še sveži krofi ob kavi.
Tinky BinkySOBOTA:
Kurja juhica z domačimi rezanci; pečen piščanec, mlinci; zelena solata:

Pozdravček!
Včeraj: lazanja, solata
Danes: pečene perutničke in krompir, paradižnikova solata
Jutri: goveja juha z domačimi rezanci, goveji zrezki v omaki, špecli, zelena solata
Ponedeljek: pražganka, pražene gobice z jajčko, solata
torek: segedin, pire
matejaozDanes nisem kuhala, ampak sva šla z dragim na lignje; jaz pariške, on tržaške, zraven pa še krožnik solate, za predjed pa gobova juha.
mojezlatoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Pustne miške