Sv zrezki s sirom in ajdova kaša. Obvezna zelena solata s česnom ![]()

Indijska vegetarijanska skleda
Sv zrezki s sirom in ajdova kaša. Obvezna zelena solata s česnom ![]()
Pozdravček iz moje strani, končno ugotovila geslo za to suuper kulinariko na katero sem se prijavila že zdaavnaj :)
Ste takooo fajn, da moram še jaz kaj dopisati :)
Kaj danes za kosilo?
Pri nas goveja juhica in žar ponudba (sir, lignji, mini wudy hrenovke) pa mogoče krompir iz konvekcijske pečice :) Za babico, ki ni ravno vsejeda pa njen najljubši obrok: pečen piščanec, krompir, pečena paprika
za sladico...pa še razmišljam...lahko mi pomagate :) kakšno idejo za sladice v kateri bi porabila nekaj mleka..namreč puding na tisoč in en način ne diši več, naše krave pa še vedno vsako jutro dajo preveč mleka :)
torej any idea?
Če ne bo za sladico sanjarjenje v brezplačem vikendu v termah olimia...kako lepo če ti koončno enkrat use nekaj zadet :)
zoyaazoyaa, rižev ali proseni narastek, recimo.
Zoyaa, palačinke ali frape.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
SREDA:
Čorbica, (pospravljanje ostankov zelenjave - sladko zelje, por, korenček, zelena, krompir, še malo krače, pest ajdove kaše):

Pozdravček!
danes ponovno pasulj, solata in kompot iz nektarin
leraVčeraj: pečenica, fižol, kislo zelje
Danes: prežganka, rižota z morskimi sadeži, solata (kumare in paradižnik)
Jutri: zelenjavna juha, lazanja, zelena solata
Petek: segedin golaž, kruh
makaroni ala carbonara, za enega
krompir, pečenica in za vse solata
Tole je včerajšnje kosilo.
Danes sem sama in jem ostanke od včerajšne rižote. Zvečer bova imela pa palačinke.
burek ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Čarobna zelena torta