Piščančji koščki v gorčični omaki, zelena solata s čičeriko.
Tinky Binky
Grški pita kruh
Piščančji koščki v gorčični omaki, zelena solata s čičeriko.
Tinky Binky

Repa, pire krompir, piščančji fileji in kračka, pečenica. In seveda včerajšnja sacher torta
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
DAnes:
Danes: por z mletim mesom, testenine, solata
breskvaPiščančja obara in ameriški ponvičniki - najboljši so z limono in malce rjavega sladkorja:

Mami je naredila ribjo lazanjo, jaz pa sem po službi poskrbela za sladico (generalka za pusta je uspela ![]()
Dragička, slikca tvojega kosila je mamljiva, kot vedno![]()
![]()
Ninja, krofi so ti uspeli, ni kaj ![]()
![]()
![]()
![]()
Pri nas pa danes kosilo bilo je tako:
krompir v kosih, kuhana repa in krvavice, ki jih ![]()
![]()
(v tolažbo mi je bilo le to, da so bile "dobiš" varianta - šenkanemu konju pa se ne gleda v
- -
bile so pa dobre in to šteje).
Balenka
Danes moram pa posebej pohvaliti kruh od polarnega medvedka in krofe. Uau! Takih kuharjev ni, kot so kuharji slovenske krvi!!!
Malo iz teme- balenka probaj pred peko krvavice sem ter tja malo prešpikat in ne peči na prevroče in ti zagotovo ne bodo ![]()
lp
anibasNinja24, wau! Obožujem krofe. Če jih delam sama, jih večino tudi pojem, kar pa ni najbolj "zdravo". Se moram potem en teden z zeljem in fižolom v stare okvire spravljat.
Mislim, da se bom ta vikend kar s cimetovimi rolcami tolažila. Pa brez poliva.
Danes bom pripravila piščančje prsi, narezane na majhne koščke, in popražene na veliko čebule (nekaj podobnega kot jetrca). Za prilogo bo pa ohrovt, kuhan, pa eno pikico putrčka gor.
Pa še za kakšnega drugega družinskega člana moram kaj "pogruntat". Nismo vsi vsejedci.
pirnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Bananin puding z vanilijevimi rogljički