Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes in jutri: Segedin. 

Vanja

Danes:

ma, nobene ideje, preplonkam od dragičke, pa sem mal spremenil, da me ne pogruntate.

ežoj

čista petka - kuhali domači: krompirjeva solata, dunajski zrezki - svinjski

majaos

Včeraj smo imeli mesne polpete in krompirjevo solato

danes pa ričet,

zdaj pa kuham germknedle z vanilijevo omako in jabolčno čežano,

nam je mal "cuker padel" pa ga je treba popravit.

tabu

Solata iz rukole in motovilca, lisičkina juha ter skutni štruklji.

Za sladico pa bodo zadosti domača .

popoldan pa verjetno ponovno solata iz rukole, motovilca tune in naribanega jabolka.obvezno z balzamičnim kisom.

marec

Pri nas pa danes quiche s šampinjoni, gavdo in mozzarelo:

Hja, ugotovila sem, da fotkam še lahko, samo zaslon je ves čas bel, tako da ne vidim, kaj slikam. Ampak vseeno obvladam

JJ

Zadnja dva dneva smo tako hitro pojedli in pozabili slikat, no danes pa je le uspelo....

Kosilo v voku: svinjska ribica z indijskimi oreški, hrustljavi piščanec, piščančji file z indijskimi oreški, sladko kisla omaka, kumarična solata

in puding

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 24. 2013 18:40

danes: pečena svinjska krača in krompir, mešana solata: kitajsko zelje,endivija,rukola,rdeč radič,paradižnik, koruza.....kar nekaj v stilu, čiščenje po hladilniku

babka1951

Nihau! (to je po kitajsko zivjo!)

Trixi, krasno zgleda, cisto kistajsko!

P.S. sem se naucila pozdraviti po kitajsko vceraj, ko sem sla skupaj s svojo 20 mesecno vnukinjo na uro kitajscine. Evo, pa mi ze naslednji dan prav pride znanje kitajscine.  

Tukaj ze dojencke vozijo na razne tecaje, starsi in stari starsi pa tudi kaj odnesejo zraven. 

Danes bomo kuhali, samo se ne vem kaj, najbrz polento in mesno omako.

naor

Polenta z domačimi suhimi jurčki(pol-pol),malo ohlajena in popečena na olivnem olju z malo česna,zelena solata.

polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti