Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir, meso iz juhe, kruhov hren in radič s koruzo v solati.
msegov
Tajski rdeči curry
Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir, meso iz juhe, kruhov hren in radič s koruzo v solati.
msegovKremna zelenjavna juha, smuč (v pečici s smetano in gobicami in krompirjevimi ploščicami), mešana solata, pijana baba s stepeno smetano.
SonjaNEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, popečena govedina iz juhe, hrenov zos; zelena solata; košček baklave (prinesla soseda):

Pozdravček!
Danes ostanki od včeraj: francoska solata, telečja pečenka, polnjena paprika, višnjev štrudelj z zdrobom.
Migla
Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 20. 2013 14:21
Danes,zelje s fižolom, pražen krompir,pečene piščančje bedra.
MilžiVčeraj pri nas: juha s fritati, chilli con carne, menda po enem od receptov
Danes pri nas: skoraj kremna bučna juha, pire krmpir, špinača (iz blitve
), zrezki iz mletega mesa, endiovija z bučnim oljem; za popoldan vzhaja mlinc,
, namazan s smetano s kuhanega mleka, pa
ali čaj bo.
Se opravičujem glede slikic. Nekako mi ne gre zmanjšanje slikic in lepo oblikovanje. Morda se bom pa le naučila.
Migla
Vceraj: fizolova minestra, jabolcni strudelj
Danes: koromaceva kremna juha, domace tarjatele s paradiznikovo omako
Jutri: kremna bucna juha pa palacinke verjetno. Smo leteci dopoldan.
lp
SchnuggNedeljsko kosilo: goveja juha z zdrobovimi žličniki, domače testenine s piščancem in zelenjavo ter dobro urico kasneje flambirane banane in sladoled.
Solato sem pozabila poslikat, sta pa bili dve vrsti: sveže zelje in vložen stročji fižol.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev