Pečeno piščančje meso, zabeljena cvetača, solata, za sladico pa jabolčna pita.
Tinky Binky
Masleni brizgani piškoti
Pečeno piščančje meso, zabeljena cvetača, solata, za sladico pa jabolčna pita.
Tinky BinkyJamiejevi recepti mi enostavno ne dajo miru in včeraj sem naredila en njegov recept, ki me kot ponavadi ni razočaral. celo nasprotno, enkratno je bilo!!! asian fish, miso noodles & crunchy veg. gre za lososa po azijsko (iz pečice), poleg pa azijski rezanci v miso juhi, ki ji na vrhu potresemo seselkjano zelenjavo (drobno nasekljano solato!, redvice ...) in seveda ne sme manjkati čili
še danes sanjam o včerajšnjem kosilu![]()
danes bo pa jamiejev
chilli con carne z bulgurjem ter solato, jutri pa goveja rebra alla Ramsay
, domači njoki ter solata
Pri nas pa gre v promet več ali manj domača hrana. Včeraj so bili vsi navdušeni, da je bil po dolgem času pečen krompir.
Danes bo goveja juha z zdrobovimi cmoki, zelenjavni riž, meso v omaki ali rižota, fižol z redkvijo in motovilec zame
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Ovčja obara z veliko zelenjave, pečena ajdova kaša z jabolki, kompot, kavica s smetano, mmmm
LP, Saša
Mir in dobro!Cel teden kuham govejo juhco za sina, ki preboleva neko zoprno virozo.
Vsakič ko vparaš kaj bidanes za koslio bi on govejo juhico:)
Tako da danes spet sveža goveja juha z ogromno zelenjave, goveji zrezki v omaki, brstični ohrovt kot priloga in v solati, endivja z radičem. Domač ržen kruh.
jutri zagotovo goveja juha ![]()
kuha se obara, pečejo palačinke
![]()
majaos
Musaka - res je bila dobra

Danes,krvavice ,zelje.
Milžiporova juha, gobova rižota, radič v solati (z malo fižola), snežne kepe.
SonjaGobova juha, polpeti, pražen krompir, stročji fižol v solati, kolač z rozini in čokolado.
pirnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Rogljič Croque Madame