Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes je imela mami roj.dan. Za kosilo smo imeli obložene ajdove blinije, minjonsko juho, telečje zrezke z gobicami, krompirjeve princeske, radič in motovilec v solati. Za sladico je bil pa jabolčni kolač z orehi in sadna kupa...mmm, bilo je odlično

Mir in dobro!

goveja juha z ribano kašo, mlinci, račka, zeljna in mešana zelena solata. rolada

Balenka

sobota - kisla repa, pire krompir, pečenica, marelični kompot

nedelja - goveja juha, tenstan krompir, vinska omaka, brstični ohrovt, pohan piščanec, mešana solata: rdeč radič, motovilec, zelje in sladica hruškov kompot

ponedeljek - goveja juha, piščanec v sirovosmetanovi omaki, pečen krompir, zelje v solati, kompot 

lera

Krompirjev golaž in lena baba (ne, to nisem jaz, tako se imenuje pecivo):

rrr

Danes in za jutri bo piščančji paprikaš, danes z vodnimi žličniki, jutro bo kruh ter solata.

tanjaj

Danes: kisla repa, krompir v oblicah in pečenica in,

Bila sem preveč lačna, da bi fotografirala.

Migla

sarma (iz skrinje), krompir, kremšnita (iz trgovine).

Bi pa z veseljem pojedla kosilo od riberacerak

majaos

Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, obložena govedina iz juhe, požlahtnjena z dobrim olivnim oljem

skleda endivije, mandarine

lp

mzm

Včeraj goveja juhanz domačimi rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, solata

Danes goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, piščančje in telečje po dunajsko, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: svinjski zrezki a le nataša, polenta, radič s koruzo

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti