Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nitta je napisal/a:

Evo še zadnjič kuhala danes, kar na hitro, rižota in piščančji zrezki s sirom. Zdaj grem lahko pa jutri rodit v miru :) in mi bodo en čas drugi kuhali :)

nitta

Nitta, veliko sreče ti želim in pa seveda veliko veselja z novim članom družinice.

rrr

Jaz sem si danes pogrela sarmo (sem imela v zamrzovalniku še od novega leta), zraven pa krompir v kosih.

Nitta prijetno potovanje v rim ti želim :)

mojezlato

krompir v kosih, zabeljen z ocvirki, ostanki zelja od včerajšnje sarme, drugi pa kolerabično mineštro

majaos

Danes: reciklaža mesa iz juhe (suh paradižnik, malo suhih gob, paradižnikov pire...)

porova solata, teran

@nitta,

lp

mzm

rrr, hvala lepa, res se ne bi branila! Obožujem jedi na žlico!

Pri nas danes vsakega po malo:

krvavica, trebanjski štrukelj (štruklji polnjeni z jajčnim cvrtjem, ocvirki in drobtinicami, zabeljeni z drobtinicami) -  zame nekaj novega in zelo dobro, govedina v solati (esigflajš), kislo zelje v solati

Balenka

hvala hvala vsem za lepe želje :) 

nitta

Nitta, želim ti, da bo vse potekalo brez težav in veliko veselja in ckljanja ob novem družinskem članu.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: zelenjavni tris na hitro, skutini njoki, radič s koruzo

breskva

Jooj Nitta sem se kar raznežila ob branju in preselila kar nekaj let nazaj. Da ne bom smetila pri tej temi, ti želim: da uživaš ob besedi mama, v , v pestovanju in , v malih in velikih radostih .

Srečno

sonce51

Ne glede na dogodek, ki čaka nitto, prosim, da se v tej temi držite vsebine, ki je razvidna iz naslova. Hvala.

Nitti pa seveda - srečno!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti