Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaz sem enkrat jedla vampe z ajdovimi žganci. Tudi zeeelo dobro.

Jaz sem si včeraj, bolj tako mimogrede med peko piškotov, skuhala hrenovko, zraven pa fižolovo solato.

Danes bodo pa pražene gobe iz zmrzovalnika, zraven pa morda polenta (seveda s sušenimi paradižniki), pa kuhana cvetača z drobtinami.

pirnica

Jaz pa sem danes sama in si bom privoščila eno izdatno mešano solato z morskim pridihom.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas pa spet malo čistimo: za dva je ričet od včeraj, za eno slivovi cmoki, zame pa ocvrt sir in pomfri, pa kakšna dobra solatka Mogoče vam pol še pokažem...

JJ

Danes sem sam in sem si naredila dupene bučke, mešan rižek s curryjem, črna redkev in fižol.

Lp

katti

Hahaha...

beri tako:

sam- sama

dupene- dušene

katti

super kosilo katti! se vidi, da nisem čist normalna, ker ko jst delam kako jed z karijem, je tako rumena od enormne količine curryja, pa še se mi zdi, da bi ga lahko še malo dodala.  

Mamka Bršljanka

Danes: vampi s krompirjem, šmorn in slivov kompot

babka1951

testenine z gobovo omako in zelena solata

Mamka Bršljanka

Danes, vse eno divjanje, priprava za jutri ( uf, moram še nekaj vina nabavit ):

Uf, uf, kumi čakam da bo že konec ( sveta )................

ežoj

Mamka Bršljanka je napisal/a:

super kosilo katti! se vidi, da nisem čist normalna, ker ko jst delam kako jed z karijem, je tako rumena od enormne količine curryja, pa še se mi zdi, da bi ga lahko še malo dodala.  

Mamka Bršljanka

Hvala. Sej mogoče ga pa jaz premalo dam.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti