Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

anibas je napisal/a:

ežoj

anibas

vsaj en, k je tko kt se zagre ;)

Vesna555

Vesna555 je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

Včeraj pri žlahti: Bedrača na olivcu, 4je njokeci (nisem fan le-teh), ohrovt podušen na OGROMNO prepražene čebule/česna + skleda zelene solate z bučnim oljem ter posipani z sezamom.
Predjed/poobedek: Super zimski sadni čaj (kostanjev med + ogromno limone), družinski sprehod, čvekanje, smeh, igranje z LEGO kockam (STAR WARS edition)....

Danes: Paradižnikova juha s fritati iz PZ moke + pokuhana cvetača

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

ahmmmm, že nekaj časa spremljam tole tvoje prehranjevanje...kaj ti hujšaš mogoče? Ali imaš dieto?

Vesna555

Ne, zdr.probleme. Drugače pa pod različnimi temami na tem forumu, lahko izveš kje tiči problem. Ne bi sedaj še enkrat tukaj pisal...ni ravno prijetno.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: pečenice in krompirjeva solata (ni bilo časa slikati)

Danes: čufti in pire (mogoče slikica kasneje)

JJ

Danes ,praznjenje zmrzovalnika,ješpren z ovčetino(suho),krompir v solati.

Milži

Danes: tudi pri naju praznenje skrinje, pa eni špageti po all dente - neka hecna čorbica, brez lepila, lp

babka1951

Nekaj božanskega made by my MAMAN za več dni. Tako sedaj mlatim tolele--->
Danes: Mamas Famous PARADIŽNIKOVA juha + vkuhal sem si fiiiine zdrobove cmočke + DOSTI POPRA

Jutri: Ena solatica na hitro, saj imamo popoldne BIFTEKARJENJE pri starših na Tinju. Po dooolgem času pridejo družinski prijatelji z mularijo, pa se bomo ein piserl pogostili :D

Jaz danes osvežilna solata iz zelene solate, rukole, češnjevega paradižnika, sira, gamberov, semen z balzamičnim kisom, ostali filane paprike, kruh z semeni, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

ežoj

danes: pašta fižol

majaos

pri nas danes spet Jamie na obisku :D, tokrat z Sizzling beef steak, hoi sin prawns&noodle bowl. danes celo slikca ;). sem pozabila dodat, da je bila še miso juha (instant ;) )

Mamka Bršljanka

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 18.dec 2012 17:25

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 18.dec 2012 19:22

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti