Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas: paradižnikova juha z rezanci (mmmmm, domači paradižniki iz zaloge), šmorn, solata - endivija in radič, slednji izpod koprene, je krasno preživel mraz in sneg...... za predjed pa malo tatarca, ga je bilo treba poskusiti, če je dober. In je, seveda.

rimljanka

Danes: ričet, štručke z zeliščnim maslom, marmorni puding

breskva

Danes,pri nas repa ,krvavice,pire krompir.

Milži

Gobova enolončnica (jurčki, krompir, korenček, ajdova kaša, veliko smetane). 

Sonja

Danes: golaž, polenta,solata zelje s fižolom, jutri bo enako, samo namesto polente bodo krompirjevi svaljki in pa ponesrečena potica, spet je skorja odstopila, tako kot vedno......

babka1951

Ah, babka1951, prav nič taka skorja ne škodi, še malo boljšega okusa je, ker je bolj zapečena. Kliče po - bi!

rimljanka

in pa veš rimljanka, kako se moji najdražji tega veselijo, ker po tej polomiji iz skorjice naredimo neke rum kroglice, seveda tisti mali nimajo pravice glasovanja, starejši pa tudi vedno rečejo, mi bi - ŠE

babka1951

žrebičkovi zrezki v omaki pire krompir, mešana zelena solata, najboljše skutino pecitvo

Balenka

včeraj: mcdonalds za kosilo in hot dog iz štantov za večerjo (sama zdrava hrana cel dan)

danes: definitivno bolj zdravo, sam se še odločam kaj

Mamka Bršljanka

Zeljna juha z ajdovo kašo in narastek iz prosene kaše.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti