Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Reciklaža mesa iz juhe:

črna redkev solati, mandarine

lp

mzm

Hej. Očitno so dnevi za huzarske krapke- tud jaz sem jih delala včer.

Kosila. Ponedljek: orada, kuskus, blitva.

Torek: makaronova solata s tuno; danes: kisla repa.

katti

Včeraj: United colors of Benetton soljat + kos ementalera + kos kozjega sira
Malca: BIFTEKARJENJE :D 
Jap, res je kar ste svetovali. Biftek + gorčica = NJAM. Dodajal sem še poper, ker mi ni bilo dovolj pikantno, hihi. Zraven pa domače vložene gobice ter mlade čebulice.

Danes: zelenjavna juhica s cvetačo in zdrobovimi cmoki. MMMmmMMm NJAAAAM

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Mamka Bršljanka je napisal/a:

naor je napisal/a:

Pri nas pa danes diši po vampih, zame še malo pire krompirja. To je moja zmagovalna kombinacija.

MamkaB, pridi k nam, je dovolj še za nekaj lačnih ust.

naor

z velikim veseljem bi prišla!

Mamka Bršljanka

JAZ BI TUDIIIIII prišel nasledjič . Sem nor na VAMPE!!! Pa nič priloge ne rabim. Samo fajn nabasan krožnik vročih vampov da žlica skoti, malo parmeza in morda ena fina solata. 
Če pa že, pa mi je priloga POLENTA!!!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Jaz sem enkrat jedla vampe z ajdovimi žganci. Tudi zeeelo dobro.

Jaz sem si včeraj, bolj tako mimogrede med peko piškotov, skuhala hrenovko, zraven pa fižolovo solato.

Danes bodo pa pražene gobe iz zmrzovalnika, zraven pa morda polenta (seveda s sušenimi paradižniki), pa kuhana cvetača z drobtinami.

pirnica

Jaz pa sem danes sama in si bom privoščila eno izdatno mešano solato z morskim pridihom.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas pa spet malo čistimo: za dva je ričet od včeraj, za eno slivovi cmoki, zame pa ocvrt sir in pomfri, pa kakšna dobra solatka Mogoče vam pol še pokažem...

JJ

Danes sem sam in sem si naredila dupene bučke, mešan rižek s curryjem, črna redkev in fižol.

Lp

katti

Hahaha...

beri tako:

sam- sama

dupene- dušene

katti

super kosilo katti! se vidi, da nisem čist normalna, ker ko jst delam kako jed z karijem, je tako rumena od enormne količine curryja, pa še se mi zdi, da bi ga lahko še malo dodala.  

Mamka Bršljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti