Reciklaža mesa iz juhe:
črna redkev solati, mandarine
lp
mzm
Reciklaža mesa iz juhe:
črna redkev solati, mandarine
lp
mzm
Hej. Očitno so dnevi za huzarske krapke- tud jaz sem jih delala včer.
Kosila. Ponedljek: orada, kuskus, blitva.
Torek: makaronova solata s tuno; danes: kisla repa.

Včeraj: United colors of Benetton soljat + kos ementalera + kos kozjega sira
Malca: BIFTEKARJENJE :D
Jap, res je kar ste svetovali. Biftek + gorčica = NJAM. Dodajal sem še poper, ker mi ni bilo dovolj pikantno, hihi. Zraven pa domače vložene gobice ter mlade čebulice.
Danes: zelenjavna juhica s cvetačo in zdrobovimi cmoki. MMMmmMMm NJAAAAM
| Mamka Bršljanka je napisal/a: | ||
z velikim veseljem bi prišla!
|
Jaz sem enkrat jedla vampe z ajdovimi žganci. Tudi zeeelo dobro.
Jaz sem si včeraj, bolj tako mimogrede med peko piškotov, skuhala hrenovko, zraven pa fižolovo solato.
Danes bodo pa pražene gobe iz zmrzovalnika, zraven pa morda polenta (seveda s sušenimi paradižniki), pa kuhana cvetača z drobtinami.
pirnicaJaz pa sem danes sama in si bom privoščila eno izdatno mešano solato z morskim pridihom.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nas pa spet malo čistimo: za dva je ričet od včeraj, za eno slivovi cmoki, zame pa ocvrt sir in pomfri, pa kakšna dobra solatka
Mogoče vam pol še pokažem... ![]()

Danes sem sam in sem si naredila dupene bučke, mešan rižek s curryjem, črna redkev in fižol.
Lp ![]()
Hahaha... ![]()
beri tako:
sam- sama
dupene- dušene
![]()
![]()
super kosilo katti! se vidi, da nisem čist normalna, ker ko jst delam kako jed z karijem, je tako rumena od enormne količine curryja, pa še se mi zdi, da bi ga lahko še malo dodala.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Bretonske palačinke