Danes: rastresena paprika, borovničeva torta z vanilijo

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Danes: rastresena paprika, borovničeva torta z vanilijo
Matevž z praženim kislim zeljem,skutno-borovničevi muffini.
polarbearMBBrando vsaj enkrat slikaj tvojo stvaritev!
mi smo jedli kislo repo s štajerskimi krvavicami pečenimi v pečici, poleg pa polnozrnat kruh
pa lep dan ;) menolaDanes: zajčji hrbet, žajbljev riž (se še greje v kozici), vrtan (
, res mi je hecna beseda) radič
teran, voda
lp
mzm
pečen jagenjček, pomfri in paradižnikova solata
BalenkaDanes: porova juha, ocvrt piščanec, ocvrt krompir, radič.
rosiesobota: goveja juha z rezanci, pražen krompir, meso iz juhe, zelena solata s čičeriko, paradižnikom in avokadom, okisana z belim balzamičnim kisom
nedelja: piščanec z arašidi, riževi rezanci, mešanica radičev, bankirsko pecivo po moje
JulijaDanes goveja juha z domačimi rezanci, meso iz juhe, pečen krompir, mešanica radičev.
msegovDanes trakci iz svinjske ribice z zelenjavo v voku, piščanec z arašidi, hrustljav piščanec, basmati riž, kumarična solata, solata iz kalčkov
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
danes sem se (spet) lotila Jamiejevega recepta iz ta nove knjige, tokrat Chilli con carne z bulgurjem in sem ves čas cvikala, kako bosta to moja 4 in 3 letnika jedla, ker je notri garam masala pa koreander, pa še bulgur sem jima podturila kot kuskus :D in na najino veliko presenečenje, sta pojedla vse in še repete!! juhu, ponosna mami :D
Mamka Bršljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Toscanska panzanella