Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Krvavice, repa in slan krompir.

ANJA

Danes: dunajski, posledica lepih, moledujočih oči

črna redkev v solati, teran

lp

mzm

Goveja juha, pražen krompir,meso iz juhe, mešana solata.

rosie

Danes ,ješpren,hrenovke,mešana solata s fižolom.

Milži

Danes: dušeno kislo zelje, klobasa in krompir zabeljen z bohinjsko zaseko.

babka1951

Danes: kozice in beli fižol, kuhana koleraba, rdeča pesa, vanilijev puding z rozinami

breskva

Pasta karbonara, kot sem se jo naučila pripravit severno od Avstrije in malo bolj na levo. 

Solata z avokadom. Jabolko in kozarček proseka.

Vanja

Včeraj: Domača GOSTA JUHA da je ŽLICA stala + še zlate kroglice, da je žlica ŠE BOLJ STALA (por,cvetača,korenček,grah,stročji fižol,gris)

Danes: Podobno, le da bom dodal še 3 grisove cmoke + zeleno papriko. NJAM

Jutri: Repa in fižol

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Mamka Bršljanka je napisal/a:

Trixi je napisal/a:

Goveja juha z fritati, stefani oečenka, polnjena piščančja prsa z zelenjavo,zelenjavni riž, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

za kolk ljudi pa ti kuhaš? :D

pri nas v ponedeljek: ostanek sobotnega raguja in polnozrnate rigate, mešana solata

včeraj: domači pizzi

danes: sendvič na poti do lutkovnega gledališča :)

Mamka Bršljanka

Kuham za 4'odrasle ljudi ( od tega 2 študentki, ki sta non stop lačni, ko prideta domov) in 1 otroka. Morda se je slišalo, da sem skuhala ogromno, vendar sem naredila mesno štruco iz 300 g mesa in se jedla še včeraj, prsa pa so bila iz 200 g kosa.

Danes bo fižolova juha, zraven domač (polbel z rženo moko) kruh brez gnetenja, ki že vzhaja, palačinke 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29.nov 2012 10:38

ČETRTEK:

Kisla repa s suhimi rebrci, ajdovi žgančki zabeljeni z ocvirki:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti