Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando je napisal/a:

NOM NOM sem se napokal.
Dušeno zelje,grah (TOTALNI FANATIK NA GRAH. Verjetno si bom kdaj še kakšno skutino-grahovo gibanico naredil al kaj jaooo :>),korenček,POR,čebula (lots of it), česen (looots of it) vse lepo popraženo na olivcu + skleda solate (čebula,česen, paradižnik, rdeči fižol, sveži por, zelena paprika + 2 sveža hardcore feferončiča za prebavo!!
Do večera bo...njaaamsi

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

hehehehe,ti se pa ne misliš kaj dost lupčkat dons :D

Mamka Bršljanka

Sardelce bo treba nabavit, pa blitvo. Se mi sline cedijo, ko gledam Ežojevo sliko.

naor

Hoj hoj,

Danes pa zelo zanimiva kombinacija. Špinača + pire malo repe in ena izmed bolj zdravih beljakovin Tofu, namesto dodatnih maščob. 

Zraven pa si zmeraj predvajam še glasbo, ko kaj kuhamo. Pa vi? 

svetko

danes: rižota z morskimi sadeži

mali kuhar

Danes ,bi morali biti pri nas čufti,a glej ga so se podrli.Tako ,da sem potem notri dala še zelen stročji fižol,malo začimb in je bila ena taka čorbica,zraven solata in kruh

Milži

Čisto neobičajno za petek, ampak vreme je narekovalo nekaj konkretnega: juha z vlivanci, pražen krompir, dunajci, redkev z fižolom v solati, zeljna solata z zeleno

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Prisotne so tri generacije, pa še mudilo se nam je. Naredila sem naslednji kaos:  segedin golaž (iz zmrzovalnika),  pire krompir, čevapčiči, zelena solata s fižolom, za najmlajšo (brez soli) pire krompir in por.

Najmlajša se je potem priklopila še na mamo. Bila je sita.

Migla

Danes: goveja juha z ribano kašo, narastek z bučkami, zelena solata

breskva

Danes: golaž ala mzm

črna redkev v solati, da o vinu ne pišem

lp

mzm

Danes em bila sama in sem si na hitro pripravila riž s sojino,; prejšne dni so ble pa bolj makaronske. Včeraj narastek s šunko in sirom, v sredo pa z boloneze.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti