Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri  nas:  želodčki s  in  v okisani juhi, s svežimi začimbami z vrta, košček kruha, če ga je kdo hotel, mini masleni roogljič, sveže pečen, še mlačen. Ne pomnim, kdaj sem nazadnje tako kosilo shuhala.

rimljanka

danes: kuskus s piščancem

mali kuhar

sej vem, da sem že napisala, kaj bomo danes jedli, ampak je bilo tako slastno in uspešno, da moram še enkrat povedat :D

počasi pečena mlada goveja rebra alla Ramsay z njoki in zeleno solato za naju ter njoki z ragujem pa pesa za tamala. čist smo koma od sitosti :)

Mamka Bršljanka

Prebrala vseh 11 receptov za prebranac in variante na kulinariki, pa vseh 35 na coolinariki, potem pa ugotovila, da je bob ob steno, ker se tako ali tako ne nameravam nobenega držati (pa še fižol je bil španski, bitka za prebranac je bila s tem že vnaprej izgubljena). Torej je nastala "najboljša jed iz fižola po moje", noter se je na koncu pogrela ena prekajena puranova noga, zraven endivija in kar se je dalo izcediti iz zadnje steklenice Kristančičevega merlota. Tufahije, pardon, najboljša pečena jabolka po moje, bodo kar za večerjo ali pa jutri, odvisno od okoliščin. 

Sonja

SOBOTA:

Rojstnodnevno kosilo : bela česnova juhica (tako dobra, da "gate trga"); krompir iz pečice  - izpod hčerinih rok; vratovina in mešana zelenjava z roštilja - zetko je pravi mojster  ; zelena solata; tortica  ; vinček 

Pozdravček!

Danes: puranji zrezki, koromač s paradižnikom, polenta, zelena solata s radičem

breskva

Na evo, sm rekla da si grem mlečni gres skuhat za večerjo, potem pa vidim tu pico pa pečeno meso in krompirček...kdo bo pa zdaj gres jedel?

danes za kosilo je bilo kislo zelje in krvavice. Za jutri...se pa povabim domov :) lep sobotni večer vsem.

nitta

danes, kosilo v trgovskem centru - ribje palčke, pomfri, tatarska omaka, doma pa še malo segedina:)

majaos

Včeraj zapečena polenta z zelenjavo in šunko, radič

danes pražen krompir, pečenice, rukola, radič v solati ; pekla sem gibanico

jutri goveja juha, pečeni telečji kremenatli, zapčena cvetača, rukola, endivija in radič v solati

tabu

Danes vse v znamenju : polnjeni, ocvrti, na žaru, krompirjrva solata, in.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti