Ko se papca pri mami se papca pri mami![]()
![]()
Prežganka, kuhan brokoli,cvetača, kus BIZI, puranja prsi z smetano, črna redkev s fižolom, endivja z sirom v slanici...

Pustne miške
![]()
Prežganka, kuhan brokoli,cvetača, kus BIZI, puranja prsi z smetano, črna redkev s fižolom, endivja z sirom v slanici...
[citat=--MBrando--]
![]()
Ti zavidam in sem vesela, da to ceniš! Kaj bi dala, da bi imela mamo še živo.
Migla![]()
Ma miška, tisto ni nobeno branje, so konjugacije nepravilnih glagolov, mogel sem za fax pripravit eno seminarsko nalogo.
Danes:
Jaz se ravno včeraj pohvalim z nožem, no, pa grem rezat zelje, ne da bi ga nabrusil in evo, na zelju se vidi: to ni to, kar bi moglo bit: drobno narezano zelje.
![]()
danes: zelenjavna prikuha
mali kuharOstanki od včeraj za ene (filana paprika in ponovno pire krompir), za drugega pa račkina juha iz drobovine.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vem, da ni najbolj zdravo, je bilo pa dobro![]()
Pri nas pa po dolgem času pasulj, ga ni blo časa slikat.
Jutri pa sarme in domač kruh, letošnjo jesen jih tudi še ni bilo na jedilniku.
Poslikam jutri in priložim.
irena66| ežoj je napisal/a: |
Ma miška, tisto ni nobeno branje, so konjugacije nepravilnih glagolov, mogel sem za fax pripravit eno seminarsko |
Joj, prejoj, ežoj, in ti nas prikrajšaš za citat, s akterim si končal to svojo seminarsko nalogo. Popravi napako, Proooooosim.
Danes pri nas:
Prva polovica kosila na poti domov, pri eni meni ljubi osebi, tako rekoč moji nadomestni teti: pašta fižol, slivovi cmoki, za povrh kava in klepet
Druga polovica kosila domadoma pri drugi meni ljubi osebi, mami seveda: pašta fižol, palačinke z marelično marmelado, jabolčni kompot, za sladico klepet z mamo.
Sta usklajeni, kajne, pa seveda nevede!
Danes: nedolžen ričet, polenta s cikorijo
okisana stebla cikorije, mandarine
| MBrando je napisal/a: |
mišzmoke: Ena lepših skled za hrano. Res ima A TOUCH, kot porečejo oni tam čez lužo. A smem izvedet, kje ste jo bili nabavili? Morda je celo produkt pridnih rok in zatorej unikat. Še toliko lepše... |
Bili smo jo nabavili v Filovcih in ta poseben "touch" je delo mojih pridnih, a nerodnih rok ![]()
![]()
Kdaj sva se pa tako odtujila, da se vikava, onikava al kaj že ![]()
lp
mzmDanes: fižolova enolončnica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Vanilijeve rolice