Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Porova juha, njoki z mesno omako, makarončki z mesno omako, kuhan brokoli, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj samo brskanje po hladilniku ni zadostovalo, je bilo treba na hitro pripravit peresnike (polnozrnate). Sredi stresanja pašte v vrelo vodo je zazvonilo, živci so (pri mojih letih in v tem sistemu) že pošteno načeti, pa se mi je je vsulo preveč, torej danes reciklaža v pečici

skleda radiča, mandarine

rimljanka, hvala, ampak moram nujno v Filovce

lp

mzm

Danes: krompirjevo-zelenjavna čorbica s hrenovkami in kruh.

babka1951

Včeraj: pečen krompir in piščančji file, solata

Danes: piščančje meso v smetanovi omaki, njoki, solata

Brgita

Ponedeljek: svinjske zarebrnice, riž z zelenjavo, radič s fižolom.

Torek: telečja obara.

Sreda: ričet s kranjsko klobaso.

Sladic ni, ker se šparamo za veseli december

JJ

ežoj je napisal/a:

Danes:

ežoj

Enkrat pa se res oglasim z rujnim rdečim pri vas Ežoj, pa se zabubiva ob dolgem pogovoru na kavč, nato pa nekaj pojeva. Fino, fajn!

babka1951: 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ne tako očitno, no, brandotov, ne tako očitno.. ...

Za Vragsigavedija:

- fižol se namaka

Mygrace

Mygrace je napisal/a:

Ne tako očitno, no, brandotov, ne tako očitno.. ...

Za Vragsigavedija:

- fižol se namaka

Mygrace

Okeeeej, okeeeeej. Naj vam učke, avtomatsko preskočijo tole mojo naklonjenost do ežojevih perfektnih fotografij ter obrokov. Saj, a veste, tudi vaši so vedno slastni in pripravljeni z ljubeznijo in to je to. A rajši ne povem na glas, me še vaš mouž in naredi

Dober teeeeek!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Mene naklonjenost do Ežojevih perfektnih fotografij ter obrokov prav nič ne moti ...

(pač ne odstopim kavča, anede? press kwak )

PS.: fržol se še vedno namaka...............

Mygrace

Danes: ješprenjeva juha, riž na čebulci, popečen piščanec, radič

Tinci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti