Včeraj pražen krompir, dunajskimtelečji zrezki, piščančji dunajci, zeljna solata, paradižnikova
Danes orada z krompirjem v pečici, dušena blitva, solata( vitlof, zelena, motovilec)
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj pražen krompir, dunajskimtelečji zrezki, piščančji dunajci, zeljna solata, paradižnikova
Danes orada z krompirjem v pečici, dušena blitva, solata( vitlof, zelena, motovilec)
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj: prekajena svinjska rebrca, krompirjeva solata, pudingovo pecivo s kokosom.
Danes: goveja juha, govedina, špinača, pire krompir.
Pozdravček, StankaPETEK:
Kremna bučna juhica; vratovina na "roštilj-ponvi" z rezino sira; "štrucar"-radič s čičeriko in krompirjem:

Pozdravček!
Dragička, madonca imaš idej za kuhanje. Čestitke!
Pri meni danes ostanki od včeraj. Za nekatere segedin golaž, domač kruh, zelenjavna rižota in za najmanjše,
telečja obara.
Pečem domač kruh za sosede!
Migla
Ko se papca pri mami se papca pri mami![]()
![]()
Prežganka, kuhan brokoli,cvetača, kus BIZI, puranja prsi z smetano, črna redkev s fižolom, endivja z sirom v slanici...
[citat=--MBrando--]
Ko se papca pri mami se papca pri mami![]()
![]()
Ti zavidam in sem vesela, da to ceniš! Kaj bi dala, da bi imela mamo še živo.
Migla![]()
Ma miška, tisto ni nobeno branje, so konjugacije nepravilnih glagolov, mogel sem za fax pripravit eno seminarsko nalogo.
Danes:
Jaz se ravno včeraj pohvalim z nožem, no, pa grem rezat zelje, ne da bi ga nabrusil in evo, na zelju se vidi: to ni to, kar bi moglo bit: drobno narezano zelje.
![]()
danes: zelenjavna prikuha
mali kuharOstanki od včeraj za ene (filana paprika in ponovno pire krompir), za drugega pa račkina juha iz drobovine.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vem, da ni najbolj zdravo, je bilo pa dobro![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Zmagovalni bananin kruh