Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj pražen krompir, dunajskimtelečji zrezki, piščančji dunajci, zeljna solata, paradižnikova

Danes orada z krompirjem v pečici, dušena blitva, solata( vitlof, zelena,  motovilec)

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 16.nov 2012 14:29

Včeraj: prekajena svinjska rebrca, krompirjeva solata, pudingovo pecivo s kokosom.

Danes: goveja juha, govedina, špinača, pire krompir.

Pozdravček, Stanka

PETEK:

Kremna bučna juhica; vratovina na "roštilj-ponvi" z rezino sira; "štrucar"-radič s čičeriko in krompirjem:

Pozdravček!

Dragička, madonca imaš idej za kuhanje. Čestitke!

Pri meni danes ostanki od včeraj. Za nekatere segedin golaž, domač kruh, zelenjavna rižota in za najmanjše,

telečja obara.

Pečem domač kruh za sosede!

Migla

Ko se papca pri mami se papca pri mami

Prežganka, kuhan brokoli,cvetača, kus BIZI, puranja prsi z smetano, črna redkev s fižolom, endivja z sirom v slanici...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

[citat=--MBrando--]

Ko se papca pri mami se papca pri mami

Ti zavidam in sem vesela, da to ceniš!  Kaj bi dala, da bi imela mamo še živo.

Migla

Ma miška, tisto ni nobeno branje, so konjugacije nepravilnih glagolov, mogel sem za fax pripravit eno seminarsko nalogo.

Danes:

Jaz se ravno včeraj pohvalim z nožem, no, pa grem rezat zelje, ne da bi ga nabrusil in evo, na zelju se vidi: to ni to, kar bi moglo bit: drobno narezano zelje.

ežoj

danes: zelenjavna prikuha

mali kuhar

Ostanki od včeraj za ene (filana  paprika in ponovno pire krompir), za drugega pa račkina juha iz drobovine.

Balenka

vem, da ni najbolj zdravo, je bilo pa dobro

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti