danes bo jamiejev piščanec pečen v mleku, limonini lupini in žajblju, mmmm

Pecivo iz bučk
danes bo jamiejev piščanec pečen v mleku, limonini lupini in žajblju, mmmm
Danes juha iz ene velike buče, skutni štruklji,
poleg tega se dela makovo pecivo in saharca za jutrišnje praznovanje, pa soržični kruh je že skoraj pečen,
počas bo dost kuhinje za danes.
tabudanes za kosilo imela solato iz krompirja, koruze, radiča, motovilca, in piščančjega mesa z veliko česna- božansko!
lučicaDanes goveja juha z vlivanci, pečen krompir, meso iz juhe, solata. Za posladek se pa peče še kokosova potica - moja prva potica sploh. Zaenkrat zgleda obetavno. ![]()
danes:golaž in polenta
mali kuharHamburgerji iz mlete govedine, z majonezo, kečapom, solato, čebulo, paradižniki in kislimi kumaricami.
rosieUps, kje sem že ostala.
Aja, sobota: goveja juha rezanci, pire krompir, stročji fižol s korenčkom (http://www.kulinarika.net/recepti/6943/zelenjavne-jedi/), pečeni piščančji zrezki, zelena solata, jabolčni štrudelj.
Nedelja: goveja juha z rezanci, pražen krompir, ostanki stročjega fižola, pečen piščanec, zeljna solata, kremne rezine, dodatni posladek pa je bilo pakiranje, kovčki, kopalke, ..........
Balenka
Balenka, kako pa rečeš razpakiranju ? ![]()
Danes: zelenjavna mineštra, špinačni zavitek od včeraj
in malo kasneje brskanje po hladilniku ![]()
lp
mzmDanes:
vse kuhano, riba, riž, cvetača, šparglji, koromač, servijet je pič....., ma zeleni, vino buteljčno ( iz ene take kartonske buteljke ), megla je jesenska.
ežoj
Mi danes juha z gobova juha z jurčki, panirani zrezki,pražen krompir, redkvica z fižolom, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Lečina juha in krekerji iz polente