Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas: kislo zelje (doma skisano, da se malo hvalim), krompir v koščkih, z ocvirki zabeljen, krvavica (praznim zamrzovalnik akcija). Popoldan in jabolčno-kutinov zavitek.

rimljanka

Danes, skoraj za zajtrk , golaž ala mzm, špinačni zavitek, sveže zelje v solati, teran, voda

Opa, ežoju se jasni

lp

mzm

ežoj, si prešaltal na rdeče vino?

Pri nas: golaž spolento, zeljna solata.

rosie

Jota, kranjska klobasa, kruh, kremšnita

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj in danes:

katti

Danes: koromač s paradižnikom, njoki od ricotte in zelena solata s koruzo

breskva

Včeraj: široki rezanci (rumeni, zaradi mladega gosta) + 2 polpeti z zelenjavno omako
Danes: zelenjavna juha, da pogreje dušo in želodček.
Jutri: NEBOKILLER™
Petek: zelenjavna juha, da pogreje dušo in želodček.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes bo krompir v solati z bučnim oljem in bučkini polpeti. Sladica bo, pa še ne vem kaj :)

Z zanimanjem pa pričakujem poročilo MBranda o NEBOKILLER kosilu btw.. zakaj nebokiller? Meni prvo pride na misel skeleče nebo v ustih potem ko jem hrustljavo bageto

aby

Aby, preberi si temo o sendvičih, pa boš izvedela, kaj je nebokiller: francoz plus luksuzna polnitev.

Pri nas kuhamo kostanj.

Kosilo pa bolj dolgčas, mož kremenatelc in fižolovo solato, jaz pa ne bom tega. Kuham juhico iz leče, korenja, krompirja, peteršilja...

Pa jabolčni štrudl. Itak je tak dan, da samo razmišljaš, kaj bi v usta vtaknil.

naor

Danes bo goveja juha z rezaci, pečene kurje noge, pire krompir in solata iz vrta.

Jutri dobimo oiske i bomo imeli divjačinski golaž, krompirjeve žgance in jabolčni zavitek.

LP, Saša

Mir in dobro!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti