Danes :pečena orada, riž z grahom, mešana solata, baileys kroglice

Pad Thai
Danes :pečena orada, riž z grahom, mešana solata, baileys kroglice
MMMM, danes KURJI PAPRIKAŠ made by MAMAN, ter KUSBIZI (ogromno graha v malo kuskusa)
Jutri: Drugi del paprikaša, v kolikor pa tega danes celega pojem pa, RIČET!!! MMM JESEN in HRANA NA ŽLICO!!
Včeraj: goveja juha z rezanci, pire krompir in testenine, zajčkov paprikaš, zelena solata in zeljna solata.
BalenkaPozno kosilo - včeraj:
jelenji gosti golaž, za prilogo: krompirjeva rolada z jajčno omleto, rolada iz palačink s parmezanom, polnta z zelišči in z orehi ter brusnicami polnjeno pečeno jabolko, solata - rdeči radič
Danes: ostanki od včeraj ...
mamamiamamamia: Very good in zelo pridna![]()
![]()
. Come to think about it. JAZ BI SE ENKRAAAAAAT FULL POVABIL NA TAKŠEN KROŽNIK!!!! It is possible ![]()
![]()
pinka,
kongratuliram za uno fotografijo s srdelicami, pri meni pride v najvišji razred fotografije: fotografija, ki pove nekaj več, škoda, da ni velika.
ežojDanes pri nama: zelenjavna juha, pire krompir, omaka iz hokaido buče, mesna štruca, radič v solati.
tanjaj
Musaka, mešana solata
Posladek: malo na sonček
Ker je sin iz urgence po pretresu možganov smo doma brez direktne svetlobe.....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes pa gremo na zabavo; na meniju razno meso na žaru, zelenjava na žaru... ( jedi z žara)
mali kuharDanes je bila na sporedu goveja juha s kupljenimi fidelini, radič z domačega vrta in polpeti po Rudolfovo ter kot priloga na pari kuhana cvetača, posuta s koprom in kuhani krompirčki.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai

Browniji s temnim pivom