Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

No, itak se ne gužvam preveč okoli desertov, razen če ni mogoče blejska grmada, ki mi jo kjut deklica pomaga "pospravit", da se lahko hvalim, da sem počistila krožnik do zadnje drobtinice. Vanja

tulka

Danes sem se lotila res poštenega čiščenja kuhinje in seveda mi ni bilo zraven še za kuhat, tako da smo po dolgem času kar pico naročili- je pasalo, kuhinja pa se sveti

sladica je bla iz pekarne- rogljički, krofki

jutri pa goveja juha, mehiški zrezki, solata iz endivije radiča in kitajskega zelja

za popoldne bo pa makovo pecivo, ker je kljub obisku pekarne " s cukrom že kriza", so mi že vso jedilno čokolado pojedli- tako da moram res kaj spečt,

lepo nedeljo želim vsem

tabu

SOBOTA - 

Ob pomoči moje deklice nastalo je naslednje: francoska solata; solata - fižol s čičeriko, zeleno in rdečo papriko, feta sir; porovo-mesni zavitek; namazi - ajvar, revežev kavijer, kisla smetana s česnom; pogača, orehov kruh; mocarela v vratovini s papriko, zvitki s pršutom in sirom;

biskvit z jabolki; kinder-pingvin:

Pozdravček!

Danes sardelice, blitva s krompirjem, solata... Kuhanje Ingverjevega sirupa in sprehod v

lp, pinka

Danes :pečena orada, riž z grahom, mešana solata, baileys kroglice

breskva

MMMM, danes KURJI PAPRIKAŠ made by MAMAN, ter KUSBIZI (ogromno graha v malo kuskusa)

Jutri: Drugi del paprikaša, v kolikor pa tega danes celega pojem pa, RIČET!!! MMM JESEN in HRANA NA ŽLICO!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: goveja juha z rezanci, pire krompir in testenine, zajčkov paprikaš, zelena solata in zeljna solata.

Balenka

Pozno kosilo - včeraj:

jelenji gosti golaž, za prilogo: krompirjeva rolada z jajčno omleto, rolada iz palačink s parmezanom, polnta z zelišči in z orehi ter brusnicami polnjeno pečeno jabolko, solata - rdeči radič

Danes: ostanki od včeraj ...

mamamia

mamamia: Very good in zelo pridna. Come to think about it. JAZ BI SE ENKRAAAAAAT FULL POVABIL NA TAKŠEN KROŽNIK!!!! It is possible 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

pinka,

kongratuliram za uno fotografijo s srdelicami, pri meni pride v najvišji razred fotografije: fotografija, ki pove nekaj več, škoda, da ni velika.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti