Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: MMMM, fina solata...cvetača, fižol,kumara,paradižnik

Jutri: Cvetača z fr.slanim maslom, rdeča pesa

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Tortilja zvitki z prazeno govedino, zelenjavo in ostigino omako ,  skleda solate

http://4.bp.blogspot.com/-7ZzSTNPeD34/UH2_wSLz64I/AAAA

Včeraj;

jesenski lonec, pečena jabolka, omakica je z moštom in mandlji.

katti

Sporočilo je spremenil(a) katti dne 17.okt 2012 13:35

SREDA:

Pečeno piščančje bedro, krompir v kosih, grahov pire, matovilec:

Pozdravček!

Pri nas pa kmečka kisla repa in krompirjevi žganci z ocvirki.

Zelo okusno je bilo.

Bo treba kmalu vajo ponovit.

irena66

danes: poprov biftek, kuhani šparglji

mali kuhar

Danes pri meni: piščanc pogret, kupljen včeraj v leklerku, pire od cvetače in trato nuevo  heramientos de cocina ali drugače afn guncen s krompirjem:

jedilnica za lepo vreme ( lepo je sam na videz, rahlo mrzlo za kosilo ), po mal skos piha, pa ni megle.

ežoj

Da ne boste mislili, da nič ne jem: Pri meni taka in drugačna zelenjava z malo proteini že več kot en teden    Dragi sicer uživa v japonski hrani. Ponedeljek s prijateljicama, danes pa še enkrat, da do konca "pospravimo" buteljko.  

Sobota: čili na vsakoletni "čili fešti" na koncu ulice. Eden od desertov bo moja bučkina pita, kaj bodo drugi prinesli, ne vem. No, itak se ne gužvam preveč okoli desertov, razen če ni mogoče blejska grmada, ki mi jo kjut deklica pomaga "pospravit", da se lahko hvalim, da sem počistila krožnik do zadnje drobtinice.

Vanja

Danes: špageti z bolonjsko omako, radič v solati in kumare z jogurtom.

rosie

Danes: djuveč iz graha in stročjega fižola, pečen piščanec, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti