isto kot včeraj
Balenka
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
isto kot včeraj
Balenka| Balenka je napisal/a: |
isto kot včeraj |
Iskreno dvomim in upam, da ne. ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pri nas: kislo
krvavica ![]()
v koščkih ![]()
Malo pozneje bo: ![]()
malinova pita od včeraj (pa ne ista
)
Svinjska rebra iz pečice in peresniki z maslom in česnom.
Jutri pa bo goveji golaž z njoki.
Lp
ursiiiDanes; zelenjavna juha, sirovi in orehovi štruklji.
rosiedanes: goveji golaž, polenta
mali kuhar
Piščančji po dunajsko, pečen krompiček, korenje, kumare s smetano.
Danes: kozice in beli fižol, kuhana koleraba, rdeča pesa, vanilijev puding z rozinami
breskvaDanes:
ma neeeeeeee, niso ribe, ma, pravzaprav so, pa ne za kosilo, to ga fotkič nekaj serje. No, bodite pozorni na posledice letošnje suše: lokvanji se še kar sušijo, čeprav je nekaj dežja že bilo
.
Za kosilo pa tole ( upam, da bo kaj ratalo ):
ma spet ena sama megla, bo treba nekaj ukrepat.
![]()
Menda se je pri tebi zadržala megla skozi ves dan, vsaj zjutraj je bila, ko sem se mimo peljala. ![]()
![]()
![]()
Včeraj:
JAZ: Mešana solata
OČE: Včeraj pa sem sam sebe presegel. Očetu sem naredil bolše kosilo kot sebi!! WTF?!?!
Popečen kuskus z curryem in jajcem (mega zapečeno, da hrusta kuskus), zelenjavna priloga iz bučk, jajčevcev, čebule ter dosti začimb, na vrh pa so prišle 3 rezine velike pečene buče in par pečenih kolesc male buče. Vse predhodno premazano z rožmarinovim olivcem in rahlo posoljeno.
Na krožnik pa se je prezentiralo takole--->
Kuskus po obodu krožnika, v sredini zelenjavna priloga, buče in bučke pa razporejene na vrh vsega tega. Vsaka na svoji strani. Piko na i je dodala žlica kisle smetane.
SVAŠTA!
Danes: Kuskus s curryem (2 žlici sta ostal od včeraj) in veliko porcijo grahove omake + skleda solate
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci