Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj,

ribo in flašo daj meni, pa bo kompozicija popolna, žaba z blitvo lahko gre pa kar takoj v bazo receptov pod žabatuille po moje.

Pri nas: popečen strošji fižol z nekaj dodatki, krompir na maslu, breskov kompot

Sonja

Kuko da ni zlatega reza

No ja, ga ni bilo, ko si pofotkal...sem pa prepričana, da je rez v tisto zlato zapečeno ribico...........ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............ zlati rez, da dol padeš!! Pa ne samo in zgolj oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm ampak tudi aaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm!

.....mmmmmmmmmmmmmmm.............. kašna dobra fotkica, mmmmmmmmmmmmmmmm.................

Vragsigavediju v zadoščenje:

- moje kosilo danes je bilo: kruh, pašteta, česen, vino

Poobedek:

- pranje zob

Posladek:

- čigumi

********************************e nedam ti sličicu svoju press*****************************************

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 21. 2012 16:21

Golaževa juha- prvič v življenju sem jo kuhala, super dobra. Sinčku je bila ful všeč. Zraven kruh. Jaz pa kar ribe in zelenjavo. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pri nas: v pečici pečena piščanec in krompir, paradižnikova solata.

rosie

Danes: mešanica s piščancem, pečen krompir, mešana solata, čokoladni sladoled

breskva

Danes: na žaru pečena pizza, obložena z dušenimi gobani in čebulo ter malo kozjega sira. Namesto solate bučke z žara.

Včeraj: na žaru pečeni melancani, paprike in bučke ter marinirani škampi.

Nedelja: špageti buča, polnjena z mesno/paradižnikovo omako in popečeno. Solata. Sladoled na hitro, to pot z dodatkom jogurta. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 21. 2012 21:23

Mi smo čisto "poletno" razpoloženi, smo tašči željo izpolnili in na morju spekli en krasen del odojka, tistega s karejem ... no, po naše je bila marinada, iz sojine omake, medu in čilija ter česna:

mamamia

Včeraj sataraš iz domačih sestavin, danes ražnjiči ala Fasulas iz baze, popečena bageta s paradižnikovo salso ali z guacamole omako. Zraven s pasionkinim likerjem in limeto.

aby

danes: puranji file na žaru, pekoči feferoni na žaru, mešana solata

mali kuhar

zelenjavna juha z zdrobovimi cmočki

dušena zelenjava

malinov puding

lp

ledenka_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti