Hrenovke, paradižnikova in kumarična solata, solata iz stročjega fižola.
Tinky Binky
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Hrenovke, paradižnikova in kumarična solata, solata iz stročjega fižola.
Tinky BinkyDanes rižota, zame podušena zelenjava, kumarična solata.
msegovPozdravljeni!
Danes za kosilo:
filana paprika, kruh
sladica:
sladoled,kavica
dolenc52
Včeraj: zajčkova obara, ajdovi žganci-
Danes: ponovitev včerajšnjega jedilnika, za dodatek pa črna kava, ker je obare od včeraj ostalo zelo zelo malo.
BalenkaBalenka - črna kava je odlična zamenjava za majhno porcijo zajčje obare ![]()
![]()
![]()
Tam, kjer je doma Balenka (pa tudi jaz), imamo navado jesti ajdove žgance z belo oz. črno kavo. Ponavadi je to Divka, Proja, Seka, Braco oz. mešanica vseh teh.
OgnjičDanes pri nas: juha z zakuho, šmorn iz pečice, jabolčni kompot
Tu, kjer sem jaz doma, imamo navado jesti ajdove žgance z mlekom, z belo ali črno kavo sorte, kot jo omenja Ognjič, pa se pri nas jedo koruzni žganci iz zdroba. (ojej, kolkiko iztočnic za eno drugo temo, ki je sicer že menda zaklenjena), je pa v tem stavku, pardon, povedi). ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je tale kulinarika " uterala strah v kosti ", sploh si več ne upam slikat. Evo, preizkus kompozicije:
to sem dolg časa nameščal, ko sem bil zadovoljen s kompozicijo, sem se lotil slikanja kosila:
torej: estofado de blitva. Neeeeeeeeee, feferone nisem jedel, nič ne razumete, so za kompozicijo.
( ni za šarmiranje )
ežoj
Včeraj topla, danes hladna lasagna iz jajčevcev in paradižnika
skleda radiča, teran, voda
Jej, še dobro, da ne vem, kaj vse fali moji fotografiji, samo škljocam in uživam ![]()
![]()
@Balenka, v tej vročini sem čisto pozabila čestitat najstarejši naslednici ![]()
![]()
lp
mzm
Danes: džuveč in radič s toplim krompirjem.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo