Mi smo se pa danes pustili razvajati pod Rožnikom. Klasično, ampak (spet) dobro. Prijetno klepetati v senčki in opazovati ljudi, ki prihajajo, odhajajo...Dan čisto po mojem okusu. ![]()
![]()
Mi smo se pa danes pustili razvajati pod Rožnikom. Klasično, ampak (spet) dobro. Prijetno klepetati v senčki in opazovati ljudi, ki prihajajo, odhajajo...Dan čisto po mojem okusu. ![]()
![]()
Danes smo si po (uhhhh dolgem času) privoščili govejo juho z vlivanci, pa pečen svinjski kotlet, pečen krompir iz pečice, zame je ostalo še včerajšnje kvinoje z zelenjavo, endivijo s paradižnikom.
msegov
Mineštra, kvašeni polžki s tuninim, zeliščnim in pršutovim nadevom.
Po kolesarjenju hitro kosilo : pirini rezanci s pikantno tunino omako in zelena solata.
Danes: jurčki s Pohorja v vseh oblikah. Tisti, ki nam ne gledajo ven iz ušes, so na poti v skrinjo.
Sonjaelaphus, a bi lahko, prosim, potešila moj firbec ![]()
Danes: pašta skoraj alla Norma
teran, voda, živčno brskanje po omarah
lp
mzm
Miškazmokce, bi ti pa mojga potešila lahko? (Menda nimaš Demi skrite v omari?)
Danes pri nas:
- nič posebnega, stročji fižol v solati in ostanki pečene puranje krače od včeraj, čiča pa čaka..
- domač ledeni čaj, čiča pa čaka..
Menda gremo zvečer na en šnicel in kozarček takega za kri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
ajdova kaša in bukovi ostrigarji v omaki.
NaturensGalleriLepo družinsko praznično udejstvovanje je za nami.
Sprva pečenje dobrot; Kitajski piškoti ter lešnikovi kifeljci brez jajc in mleka, nato z mojo drugo družino na Tinje k moji prvi družini. Cmokanje, objemi, razkazovanje hiše, vrta, nato pa na en krajšji izlet.
Kosilo pa raznoliko:
Za moji dve družini PIZZA ala LUKA (moj krvi brat) en del pleha z gobami in en brez, domača limonada, solata
Za mene pa : Kuskus, podušena domača zelenjava, 1 kašnica, 1 hrenovka in skleda solate
Danes: lignje v omaki, pečen krompir, mešana solata, orehovo marmeladna rolada iz krhkega testa
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Palačinkina torta z malinami