čufti v omaki,pire krompir in paradižnikova solata
lučica
Jernejeva sadna torta s smetano
čufti v omaki,pire krompir in paradižnikova solata
lučicamešana solata
breskova pita, sacher torta
kava
lp
ledenka_Uuuu, ledenka, super kosilo! Ampak saj se ga je dalo jesti tudi brez solate, kajne?
Pri nas: sardelice, kruh, stročji fižol v solati (tako raste, da je skoraj vsak dan na mizi, jutri pa spet vlagamo....)
SonjaPonedeljek: v pečici pečena pišč. bedra, marinirana v gorčici z začimbami in svežimi zelišči in pečen krompir, solata iz paradižnika, kumar in paprik
Torek: klobase za žar, paradižnik z mocarelo, baziliko in olivnim oljem, črn kruh
Sreda: pleskavice, svež paradižnik, črn kruh
Četrtek: polpeti in krompirjeva solata s kumarami
Danes: naravno popečen oslič, v pečici pečen krompir, solata iz paradižnika in kumar
limnol...vsake toliko nam zapaše nekaj sladkega(čeprav pita ni pretirano sladka), imamo pa doma tudi člana, ki nemore brez solate :) (če sem iskrena, jaz sem jo izpustila) ;)
lp
ledenka_Pri nas: na žaru pečena vratovina, kumarična solata, stročji fižol v solati.
rosieVčeraj: španska pita, ki je bila pri nas že kar malo pozabljena.
Danes: špageti z bolonjsko omako in zelena solata.
BalenkaŠiroki rezanci z bučkami in albuminsko skuto, stročji fižol in česen v solati, voda ![]()
lp
mzm
Danes je na morju kuhala tašča in smo jedli svinjsko ribico v omaki z balzamičnim kisom ter riž z grahom, začinjem z žafranom in curryjem, pa zelena solata na vrh:
mamamia
Včeraj: goveji file Stroganoff, zapečena bela polenta s paradižnikom in parmezanom, zelena in paradižnikova solata, breskova torta
Danes: bučke v omaki, pire krompir
Jutri: zelenjavni quiche, pečeno piščančje meso, razne solate
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Suši z zelenjavnimi polpeti