Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

naor

Včeraj: 2 MEGA ZAPEČENI HRUSTLJAVI POSTRVI v kombinaciji z dosti a ne preveč česnove omake je pričaralo NEBESA na zemlji. Pa so me hoteli prepričati, da tega več ni! Česa? Nebes na zemlji!!! Vsak grižljaj je bil simfonija in vsak novi košček je prispeval k ter . Sem se že bal, da pride celi blok in me linčajo. Papan je perfektno zapekel tele ribice. Taaaak redko jih jem, da je pol takšno kosilo zlata vredno. Hvala papan za ribe in hvala maman za fižolo!!!
Zraven pa domači stročji fižol s čebulo,česnom in domačim bučnim oljem....ekola in smo spet pri nebesih!

Danes: Skleda graha z podušeno čebulo,zelišči in sirčekom. Zraven pa pirin rižek in paradižnikova solata!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Jetrca v omaki in pire krompir.

ANJA

Predvčerajšnjim: hamburgerji, šopska solata in solata iz divjega riža

Včeraj: integralne testenine s porovo omako, različne solate

Danes: pečeno kunčje meso, različne solate.

Tinky Binky

danes: testenine s tuno

mali kuhar

Danes si bom jaz privoščila kvinojo z omako iz čebule, bučk, paprike in paradižnika + paradižnikovo solato. Ostali pa juho s kočki svinjskega mesa, krompirja, korenja in z vkuhanimi knedeljčki.

msegov

Danes: Piščanec z artičokami (frikase), 5 minutni domači rezanci in zelena solata. Fige.

Včeraj: Pri Chubby-ju totalno echt mehiški taco-ti. Fige za desert.

Še en dan prej: manicotti v marinara omaki z dodano papriko. solata. Fige.

Pa še slika mesnega sira izpred nekaj dni. Naslednjič bo z dodano svežo papriko. Luknje so nastale zaradi že dokončani masi dodanega ledu. Je dobro preštudiral, kako se naredi.

Vanja

Včeraj: makaronflajš, mešana zelena solata s paradižnikom

Danes: polnjene bučke, paradižnikova in kumarična solata

Jutri: polnjene paprike, kruh, najverjetneje paradižnikova solata

shari2007

eno mojih naljubših kosil, tega se nikdar ne naveličam:

mamamia

Danes bomo jedli poletne bučke.

Včeraj pa stročji fižol v solati in piščančja nabodalca.

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti