Včeraj je bilo delno pojedeno dušeno tanko pleče, danes reciklaža delno nepojedenega
tiha solata, voda, vino
lp ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mzm
Včeraj je bilo delno pojedeno dušeno tanko pleče, danes reciklaža delno nepojedenega
tiha solata, voda, vino
lp ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mzm
pohan zajček, pražen krompir, paradižnikova solata
BalenkaDanes kuha mož....pustim se presenetiti :)![]()
Danes, boranija,solata,
in sladoled.
Včeraj: najprej zelenjavna juha (bučke, korenje, stročji fižol, grah, brokoli), kasneje pišč. file na čebuli; kuhan, nato še malo popečen krompir, korenje in bučke
Danes: piščanjčja bedra, pečena v pečici, pire, bučkina omaka, paradižnikova solata
shari2007
v soboto in nedeljo sem bila v Italiji pri prijateljih, ki imajo restavracijo, tako da sem jedla pri njih. (takšne zelenjavne pizze nisem še nikoli jedla, tooliko zelenjave, bučke in melancane na pizzi, pa so bile predhodno popečene na žaru, da o lazanji in sladicah ne govorim)
danes : panirani melancani, narezan paradižnik s soljo, vaniljev puding
lp
ledenka_Včeraj. Delala krompirjeve marelične cmoke in sem zraven dobila skoraj živčnega ![]()
, ker se mi je testo tako pacalo, da sem morala dodajati nenormalno količino moke. Nikoli več ne grem delat krompirjevih, ampak samo še skutine, še vedno so mi lepo uspeli.
Danes: pašta fižol s konjskimi kranjskimi klobasami, ne vem kaj mi je ampak danes mi paše prav to.
Uhhh, Ledenka, si mi naredila lušte s to zelenjavno pico.... morda jutri naredim to poslastico, jo poznam dobro...![]()
Danes pa pri nas:
- šlampasto zmiksana bučkina juha
- dušen riž s parmezanom (no ja, ni glih parmezan)
- dobro uležane bučke v marinadi iz popečenih bučnih semen, bučnega olja, zelenja stoletne čebule....kapljica belega vina.....poper, stolčen tik pred uporabo...
- za vsakega en griz svinjskega (no, saj smo ga prej oprali) kremenatlca, spečenega do faze, ko se tista maščoba popa na prste....
- solatne palačinke
- hruške, sir, vino, voda
Poobedek in posladek obenem:
- šimfanje ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Včerjašnje kosilo:
k aperitivu: sirovi keksi z žafranam s pikantnim liptaverjem
zelenjavna juha
faširani zrezki, stročji fižol, pire krompir
sladoled.
Danes: pohan piščanec pri Koširju v Tacnu s solato
BORCEK
danes: polnjene paprike
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Pure svedri s paradižnikom in baziliko