krompirjev golaž s hrenovko, puding
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krompirjev golaž s hrenovko, puding
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pašteta, kruh, čebula in paradižnik čakajo v torbi ![]()
![]()
lp![]()
Danes,kosilo v toplicah,juha ,meso, solata,priloga.Jutri vampi (skuhala hči )polenta,solata.
MilžiVčeraj: špagetna solata z vso možno zelenajavo, katero sem našla v hladilnik, začinjena s soljo, poprom, oljem kisom ter malce majoneze in tatarske omake.
Danes bo: popečen puran dobro začinjen, narezan na trakce in položen na rukolo, zraven nekaj polovičk češnjevca, čez to malo naribanega parmezana in vse skupaj znatno pokapljano z olivnim oljem.
Dragička, vaše fotke so pa tako dobre, da se mi vsakič sline posedijo in lahko si kar predstavljam kako mora biti šele vaša kuharija okusna. ![]()
-solata(zelena, paradižnik)
-puding
-melona
celo popoldne kuhanje paradižnikove omake(šalše), zvečer peka peciva
lp
ledenka_Ledenka_ nič vam ne zavidam, da vas ne prekuri v tej toploti. Ma za domačo mezgo ne sme bit problema bravoo mmm![]()
Danes pri nas mineštrca, pohani melancani, dušen korenček z petršiljem
Jutri polnjeni lignji in krompirjevi polpeti + par. solata za osvežitev :)
lep dan želim!
ursiiiDanes pri nas: blitvina juha z bučkami in popečenimi hruhovimi kockami, slivovi skutni cmoki z drobtinicami in cimetom, koščki breskev in zmečkane robidnice - nekuhan kompot pravzaprav.
Velika skleda oprane blitve čaka na blanširanje, skleda roboidnic pa tudi na nadaljnji potopek. ![]()
![]()
![]()
Makaronovo meso in
solata. Za sladico ![]()
![]()
Pašta fižol..kranjsko ki se kuhala notri je pojedel muc![]()
Bučke v omaki, pire krompir.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Kraljevska jajčka s holandsko omako