Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

krompirjev golaž s hrenovko, puding

Balenka

Pašteta, kruh, čebula in paradižnik čakajo v torbi

lp

mzm

Danes,kosilo v toplicah,juha ,meso, solata,priloga.Jutri vampi (skuhala hči )polenta,solata.

Milži

Včeraj: špagetna solata z vso možno zelenajavo, katero sem našla v hladilnik, začinjena s soljo, poprom, oljem kisom ter malce majoneze in tatarske omake.

Danes bo: popečen puran dobro začinjen, narezan na trakce in položen na rukolo, zraven nekaj polovičk češnjevca, čez to malo naribanega parmezana in vse skupaj znatno pokapljano z olivnim oljem.

Dragička, vaše fotke so pa tako dobre, da se mi vsakič sline posedijo in lahko si kar predstavljam kako mora biti šele vaša kuharija okusna.   

leandros

-solata(zelena, paradižnik)

-puding

-melona

celo popoldne kuhanje paradižnikove omake(šalše), zvečer peka peciva

lp

ledenka_

Ledenka_ nič vam ne zavidam, da vas ne prekuri v tej toploti. Ma za domačo mezgo ne sme bit problema bravoo mmm

Danes pri nas mineštrca, pohani melancani, dušen korenček z petršiljem

Jutri polnjeni lignji in krompirjevi polpeti + par. solata za osvežitev :)

lep dan želim!

ursiii

Danes pri nas: blitvina juha z bučkami in popečenimi hruhovimi kockami, slivovi skutni cmoki z drobtinicami in cimetom, koščki breskev in zmečkane robidnice - nekuhan kompot pravzaprav. 

Velika skleda oprane blitve čaka na blanširanje, skleda roboidnic pa tudi na nadaljnji potopek. 

rimljanka

Makaronovo meso in  solata. Za sladico

JJ

Pašta fižol..kranjsko ki se kuhala notri je pojedel muc

polarbear

Bučke v omaki, pire krompir.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti