Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

polarbear je napisal/a:

Še nagradno vprašanje-kaj na sliki je kupljeno

polarbear

Štedilnik?

Tudi takole se lahko jé ribo, zraven pa belo polento

, kaj vse človek naredi za ljubezen!

Posladek je pa danes eno samo nazdravljanje bububabici in njenemu taboru

lp

p.s. ežoj, hvala, verjamem tebi

mzm

pizza s tuno in koruzo

palačinke

ni blo časa za kuhat, ker smo imeli danes druge, pekarske obveznosti :)

za jutri bomo pa nekaj skuhali, kaj pa še nevem :)

lp

ledenka_

Krompirjeva zloženka z mletim mesom, solata

Bojanca

Nedelja: Fešta pri sosedih na koncu ulice - BBQ.

Včeraj: Tzatziki z mojim valizerskim kruhom, paradižnik z bučnim oljem in baziliko.

Danes: Ponovljeno od prejšnjega tedna: V trgovinskem vročem baru nabavljeno praženo sladko zelje (še nekoliko hrustljavo) in malo piščanca po caribsko (je bil rahlo prelit s pomarančnim sokom in dodanim feferonom. Njami.

Vanja

Danes: makaronov narastek z mesom, mešana solata, domači sladoledi

breskva

Pri nas danes brzinsko kosilo,pečena kranjska klobasa z jajci, mešana solata (kumare ,paradajz,paprika)

Milži

VČERAJ : Bučke v omaki, krompir v pečici

DANES : Pečena piščančja bedra, sataraš

JUTRI : Lazanja z bučkami, jajčevci, paradižnikom in mocarelo

patty

Polarni medvedek, ali je kupljen česen, drugo predvidevam, da imaš s svojega vrta. Pohvale za lepe slike in čudovite barve.

naor

Me je mišzmoke prehitela, samo štedilnik je kupljen (no, morda celo ta ni ).

Danes pri nas, bliskovito skuhano, v miru pojedeno: blitvina skoraj kremna juha s smetano, vtepenim jajcem in kruhovimi kockami, špageti s drobtinicami, sezamom in množico nasekljanih zelišč, endivija z bučnim oljem, kremne rezinice, narejene na čast včerajšnjim zlatim in manj zlatim......

rimljanka

rimljanka: VERY VERY GOOD

Včeraj: Pri familiji. Po premikanju betonskega kanalizacijskega pokrova, da se spravi ven žoga od 5letnega sposojenega vnuka, je sledilo prijetno druženje in kramljanje ob žaru.
Pirin rižek z domačimi gobami, kuskkus bizi, velika skleda šopske solate, popečene bučke, jajčevci, kurja prsa, mini pečenice in ÜBER DOBER CHIANTI . Pa na zdravje, dragi moji

Danes: Pirin rižek z gobicami in grahom, jogurtova kumarična solata.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti