Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

polarbear je napisal/a:

Še nagradno vprašanje-kaj na sliki je kupljeno

polarbear

Štedilnik?

Tudi takole se lahko jé ribo, zraven pa belo polento

, kaj vse človek naredi za ljubezen!

Posladek je pa danes eno samo nazdravljanje bububabici in njenemu taboru

lp

p.s. ežoj, hvala, verjamem tebi

mzm

pizza s tuno in koruzo

palačinke

ni blo časa za kuhat, ker smo imeli danes druge, pekarske obveznosti :)

za jutri bomo pa nekaj skuhali, kaj pa še nevem :)

lp

ledenka_

Krompirjeva zloženka z mletim mesom, solata

Bojanca

Nedelja: Fešta pri sosedih na koncu ulice - BBQ.

Včeraj: Tzatziki z mojim valizerskim kruhom, paradižnik z bučnim oljem in baziliko.

Danes: Ponovljeno od prejšnjega tedna: V trgovinskem vročem baru nabavljeno praženo sladko zelje (še nekoliko hrustljavo) in malo piščanca po caribsko (je bil rahlo prelit s pomarančnim sokom in dodanim feferonom. Njami.

Vanja

Danes: makaronov narastek z mesom, mešana solata, domači sladoledi

breskva

Pri nas danes brzinsko kosilo,pečena kranjska klobasa z jajci, mešana solata (kumare ,paradajz,paprika)

Milži

VČERAJ : Bučke v omaki, krompir v pečici

DANES : Pečena piščančja bedra, sataraš

JUTRI : Lazanja z bučkami, jajčevci, paradižnikom in mocarelo

patty

Polarni medvedek, ali je kupljen česen, drugo predvidevam, da imaš s svojega vrta. Pohvale za lepe slike in čudovite barve.

naor

Me je mišzmoke prehitela, samo štedilnik je kupljen (no, morda celo ta ni ).

Danes pri nas, bliskovito skuhano, v miru pojedeno: blitvina skoraj kremna juha s smetano, vtepenim jajcem in kruhovimi kockami, špageti s drobtinicami, sezamom in množico nasekljanih zelišč, endivija z bučnim oljem, kremne rezinice, narejene na čast včerajšnjim zlatim in manj zlatim......

rimljanka

rimljanka: VERY VERY GOOD

Včeraj: Pri familiji. Po premikanju betonskega kanalizacijskega pokrova, da se spravi ven žoga od 5letnega sposojenega vnuka, je sledilo prijetno druženje in kramljanje ob žaru.
Pirin rižek z domačimi gobami, kuskkus bizi, velika skleda šopske solate, popečene bučke, jajčevci, kurja prsa, mini pečenice in ÜBER DOBER CHIANTI . Pa na zdravje, dragi moji

Danes: Pirin rižek z gobicami in grahom, jogurtova kumarična solata.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti